E3: ”Fe” aankondiging, EA Originals game

EA Play Fe

Electronic Arts is in volle gang met EA Play en ze hebben on-officieel de E3 gestart. In deze post kun jij de eerste informatie vinden over de nieuwe EA Originals game: Fe.

EA Originals is een initiatief voor kleine developers die hun games naar de wereld willen brengen. Electronic Arts zal veel gaan doen met kleine games die wel eens groot kunnen worden!

The Fe is een wereld waarin jij als een ”young cub” in de wereld komt en het bos in de wereld van The Fe gaat ontdekken. Je moet werken met muziek en elk liedje dat jij tegenkomt leert jou meer over het bos.

Er zijn veel vijandelijke monsters die het bos willen verzieken voor de dieren die er wonen. Je kunt vliegen, springen, puzzels oplossen en connecten met het bos door middel van geluiden en exploration op zichzelf. Zo kun je meer leren over de dieren en andere wonderen in het bos.

Fe is gemaakt door een kleine studio in Gothenburg. De game heeft verder niet geweldig veel informatie maar ziet er mooi uit. houdt onze site goed in de gaten voor meer E3 nieuws!

De informatie over Fe is nog redelijk bekrompen maar zodra hier meer informatie over komt kun je het hier op onze website bekijken! Zover ziet hij er simpel, maar tof uit!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek