Feestdagenpakket voor de Sims 4 uitgebracht

Feestdagenpakket

De feestdagen zijn weer in volle gang, Sinterklaas en zijn zwarte pieten leveren vandaag vele bezoekjes af tijdens de traditionele pakjes avond. En voor je het weet is het weer Kerst en oud en nieuw. Een goed moment voor de Sims 4 om weer te kijken naar het feestdagenpakket. Misschien is het allermooiste van dit pakket dat gratis te downloaden is voor de mensen die Sims 4 hebben geïnstalleerd.

Eerlijk is eerlijk eigenlijk betreft het een vernieuwing van het Feestdagenpakket dat vorig jaar voor de Sims 4 werd uitgebracht. Het vernieuwde pakket zorgt weer voor nieuwe feestelijke kleding voor de feestdagen. Maar natuurlijk komen er ook weer de nodige nieuwe spullen mee. Zo zijn er nieuwe sneeuwvlok stickers voor op het raam te plakken, een verlichte kerstboom, stapels cadeautjes waarmee je je Sims kunt verblijden. En om het helemaal af te maken is er ook een boom die als tafelstuk dient.

Mocht je het pakket vorig jaar al gedownload hebben voor de Sims 4 dan is het je waarschijnlijk al op gevallen dat Origin een update van De Sims 4 heeft uitgevoerd. En dat hier bij nieuwe spullen en kleding zijn toegevoegd aan het spel. Mocht je het feestdagenpakket vorig jaar nog niet gedownload hebben, dan kan je dit nu alsnog doen. Naast de nieuwe spullen en kleding zullen ook de toevoegingen van vorig jaar aanwezig zijn. In het oorspronkelijke zijn onder andere de volgende spullen aanwezig. Menora, Kinara, een sneeuwpop, Kerstboom, Kerstverlichting, Kerst kransen, Kwanzaa schilderij, speciale feestdagen muur speakers. En natuurlijk de oerlelijke zelf gebreide kerst truien die stiekem heel hip zijn, en die iedereen graag wel een zou willen dragen tijdens de Kerst.

De Sims 4 Feestdagenpakket is via Origin te downloaden. Het enigste wat je hoeft te doen is het product in het mandje te stoppen en op afrekenen te drukken. Let er wel op dat je de Sims 4 op je PC geïnstalleerd moet hebben anders heb je er niets aan.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek