Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

FIFA 17 elk jaar een update

FIFA 17

Ook dit jaar hebben we FIFA weer aangeschaft. Het blijft een verslaving en elk jaar leg je weer een paar tientjes neer. Dit jaar komt FIFA met iets nieuws, genaamd The Journey.

Het lijkt op de carriere met een prof. Als je een beetje bekend bent met FIFA dan weet je dat je een personage aan kan maken, waarmee je voor een club kon kiezen en bij die club kun je dan uitgroeien tot een clubicoon of je kiest eieren voor je geld en je transfereert naar een topclub. Maar eigenlijk elk jaar is het liedje hetzelfde. Je wordt altijd uitgeleend naar een subtop ploeg.

Bij de Journey zou alles anders zijn. Meer verhaal, meer beleving, meer alles. Na 5 potjes (of eigenlijk beter gezegd 5 invalbeurten) word je al verhuurd. Eigenlijk is de Journey slechts een update van carriere als prof. Eigenlijk laat EA Sports je elk jaar betalen voor een update en eigenlijk is er met die nieuwe engine niet heel veel veranderd aan het spelbeeld. Behalve de penalties. Die zijn vreselijk kut.

Ik raad je dan ook aan om niet door de instructies heen te klikken, autodidactisch te werk gaan levert vooral veel stress en haat op, dus bekijk ze aandachtig. En de nieuwe manier van corners nemen is nou ook niet je van het. Maar je hebt iets meer verhaal. Je hebt gewoon 53 euro betaald voor een update. En je bent weer een jaar bezig om je Fifa Ultimate Team op orde te krijgen. Ook daar is niks veranderd, slechts een update van spelers en coaches.

En toch blijf je FIFA kopen en spelen. Met je vrienden samen online of alleen. Het maakt niet uit. Want je bent gewend dat je elk jaar voor een update betaalt. Het is het waard.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek