FIFA 17 en meer games onderweg naar EA Access en Origin Access

Fifa 17

FIFA 17 wordt toegevoegd aan Xbox One’s EA Access en PC’s Origin Access. De EA Sports titel zal vanaf 21 april beschikbaar zijn voor iedereen met een actief abonnement binnen EA Access.

FIFA 17 verscheen in september 2016 en kreeg van ons een 9.5. De volledige review kan je hier terug lezen. Voor het eerst werd FIFA volledig beschikbaar in de Frostbite Engine.

“FIFA heeft een nieuwe verhaalmodus en vele verbeteringen. Het totaalpakket wat EA biedt samen met de licenties iets waar geen enkele voetbalgame tegenop gaat kunnen. Het spel is een stuk dynamischer geworden en dit maakt de potjes ook een stuk leuker om te spelen.” Aldus onze reviewer voor FIFA 17, Daniel Glavimans.

Voor een maandelijks bedrag van €4,99, of €29,99 per jaar krijgen PC spelers of Xbox One spelers toegang tot de vault die gevuld is met EA games. DE lijst wordt steeds uitgebreid met nieuwere titels en zo dus ook FIFA 17. Daarnaast krijg je 10% korting op digitale EA games en vervroegd toegang tot nieuwe titels zoals het geval is geweest bij onder andere Mass Effect: Andromeda en Battlefield 1.

De voetbal game is niet de enige titel die de aankomende maanden wordt toegevoegd. Binnen nu en juni 2017 worden ook nog de volgende games toegevoegd aan de lijst:

Op EA Access (Xbox One):

  • Dragon Age: Origins
  • Medal of Honor: Airborne

Op Origin Access (PC):

  • Pony Island
  • Command & Conquer™ The Ultimate Collection
  • Hacknet
  • Orwell

Voor meer informatie over de aankomende games moet je hier wezen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek