Sneltrein: FIFA 17, Watch Dogs 2, Skyrim HD en meer

Watch Dogs 2 Sneltrein

Afgelopen dagen zijn uitgevers aan het smijten met nieuwe game aankondigingen alsof het laatste kwartiertje van de lokale markt is ingegaan. Zo vlak voor de E3, al deze aankondigingen. Wat blijft er nu over voor de E3? Alles wat we afgelopen dagen gemist hebben komt hier even in een sneltrein aan bod. 

Welkom bij het Sneltrein nieuws, onze noodoplossing om heel veel nieuws in één lapje tekst te proppen. De reden hiervoor: Veel nieuws, weinig man. Lees snel verder!

FIFA 17

Zoals de fans die ieder jaar opnieuw in de rij staan voor de nieuwe FIFA game al hebben gezien, heeft EA een nieuwe trailer vrijgegeven over hun nieuwe voetbal game FIFA. De game krijgt een nieuwe engine, een die we heel erg goed kennen van de Battlefield franchise. Heb je de trailer gemist? bekijk hem hier!

Watch Dogs 2

Het is allang geen geheim meer dat er een Watch Dogs 2 aan zit te komen, 8 juni om 18:00 wordt de game op de Watch Dogs website onthuld, maar een release datum is al gelekt! Volgens de bron zou de game namelijk op 11 november dit jaar nog uit komen. We zullen het morgen zien.

large.0.0Bethesda en hun plannetjes voor E3

Volgens een bron (shinobi602) die al vaker gelijk heeft gehad in het verleden gaat Bethesda op E3 een complete reboot van Prey 2 aan kondigen (de game werd eerder geannuleerd), en gaan zij een remaster aankondigen van een populaire game. De geruchten wijzen er op dat dit The Elder Scrolls: Skyrim gaat worden, maar hier gaan we wellicht meer van zien zodra Bethesda officieel de E3 gaat starten.

Dead Rising 4

Er zijn afbeeldingen opgedoken die bewijzen dat er een Dead Rising 4 aan gaat komen, ook deze zal worden aangekondigd tijdens de E3, en wel bij de Xbox Persconferentie. Of het werkelijk zo is, is nog maar de vraag, maar ook hier, gaan we spoedig achter komen.

Xcom 2

Na het grote succes op de PC komt Xcom 2 nu ook naar de consoles. Vanaf 9 september, dit jaar, zal Xcom 2 bespeelbaar zijn op PC ,Playstation 4 en Xbox One.

World of Final Fantasy

World of Final Fantasy zal op 28 oktober verschijnen voor de Playstation 4 en Playstation Vita. Besluit je de ‘day one edition’ te kopen, dan kan jij tijdens jouw gevecht de legendarische Sephiroth oproepen!

Wat vinden jullie van al deze verschijningen zo vlak voor de E3? Waarom kiezen de ontwikkelaars om hun nieuwe game al te teasen nét voor de E3?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek