FIFA 17 web app beschikbaar

FIFA 16 Stadion

Wanneer je onderweg bent en niet bij je console of computer kunt zijn is er de FIFA 17 web app. Hiermee kun je handelen en pakketten kopen. Voor FIFA 17 is deze web app nu beschikbaar en dus is het vanaf nu mogelijk Ultimate Team te spelen.

Op moment van schrijven is de server overbelast. Maar wanneer je er wel in raakt krijg je op basis van eerder gespeelde FIFA delen een aantal pakketten die je kunt openen. Natuurlijk krijg je hiernaast nog je starters pakket waarmee je alvast een team in elkaar kunt zetten. De rest zul je moeten handelen, kopen, of krijgen uit cadeau pakketten die wel eens worden weggegeven.

fifa 16

Van het starterspakket moet je niet teveel verwachten. Wellicht dat er een paar gouden spelers tussen zullen zitten, maar voor de rest is het alleen om het team naar een speelbaar aantal te krijgen.

Nieuwe Ultimate Team mode

Er is een nieuwe modus genaamd selectie uitdagingen en hiermee kun je beloningen vrijspelen. Er zijn selectieuitdagingen en basisuitdagingen, geavanceerde uitdagingen en competitiespecifieke uitdagingen. Het hele seizoen lang worden deze uitdagingen ververst en dus is er altijd van alles wat te spelen.

Wanneer de servers weer online zijn kun jij dus je pakketten open maken en hopen dat je een Messi tegen gaat komen.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek