Fifa 18 nog steeds bestseller in UK

fifa 18 uk charts

Iedere week word er in het mooie United Kingdom bekendgemaakt welke games in die specifieke tijdsperiode de beste rauwe verkoopcijfers laten zien. Waarom zouden wij de Engelse sales charts nu zo bijzonder vinden? Dat heeft te maken met Fifa 18.

Voor een game die al een aardige tijd geleden uit is gekomen, blijft de titel sterk staan. Hij staat nu al twee weken weer op nummer één, wat zorgt voor een cijfer van zes totale weken op het eerste plekje. Electronic Arts laat hiermee zien dat ondanks alle haat en alle problemen van het afgelopen jaar, ze nog steeds mooie cijfers behalen. Grand Theft Auto V gaat de laatste tijd ook sterk en schommelt heen en weer in de top 10. Monster Hunter: World haalt deze week een mooie vierde plek en het populaire Call of Duty: WWII staat nog op een derde plek. Konami’s Metal Gear Survive komt deze week binnen op een zesde plek, dit is hun debuut spot in de UK lijst. De game krijgt niet veel lovende recensies buiten deze cijfers. Je kan hier beneden de volledige top 10 zien.

Metal Gear Survive UK

  1. FIFA 18
  2. Grand Theft Auto V
  3. Call of Duty: WWII
  4. Monster Hunter: World
  5. EA Sports UFC 3
  6. Metal Gear Survive
  7. Shadow of the Colossus
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. Super Mario Odyssey
  10. Assassin’s Creed Origins

Wat vind jij van deze top 10? Heb jij één van deze titels gespeeld of toevallig in de afgelopen weken aangeschaft? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek