Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

FIFA 18 is officieel aangekondigd

Je kunt er jouw klok op gelijk zetten. Elk jaar komt er een nieuwe FIFA game uit. Vandaag is er een kleine voorproef gegeven op wat wij mogen verwachten dit jaar in de vorm van een trailer! 

Voor we gaan naar welke versies er dit jaar te bestellen zijn kun jij hieronder de trailer kijken die net is vrij gegeven door EA:

Wat hier opvalt is het Sony PlayStation logo aan het begin van de trailer. Het lijkt erop dat de marketing rechten nu dus bij Sony liggen en dat Microsoft na jaren dit recht heeft verloren of besloten heeft ermee te stoppen.

FIFA Icons

Het lijkt erop dat Microsoft niet alleen de marketing rechten heeft verloren. FIFA 18 gaat namelijk zogeheten ‘icon’ kaarten krijgen in het Ultimate Team gedeelte. Een verzameling van de beste spelers van vroeger. Dit lijkt allemaal erg op de Microsoft exclusieve ‘FUT Legends’ kaarten welk al een aantal jaar in het spel te vinden zijn. Meer over FUT Icons kun je vinden via de volgende link.

Verschillende edities

Net zoals vorige jaren zijn er weer verschillende edities die spelers kunnen pre-orderen. Elke editie heeft weer zijn eigen voordelen tegenover de ander, maar wel voor een iets duurdere prijs. Je hebt de standaard editie welk je een leenspeler Cristiano Ronaldo kaart geeft voor in Ultimate Team. Deze kaart kun jij vervolgens vijf wedstrijden gebruiken. Daarnaast krijg je ook nog acht speciale FUT-tenues en voor 15 dollar aan Jumbo premium pakketten. Er is ook een Ronaldo editie welk je een waarde geeft van 60 dollar aan Jumbo premium pakketten en de overige voordelen van de standaard editie. Daarnaast heb je ook drie dagen eerder toegang tot het spel.

Als laatste is er de Icon editie welk je een waarde geeft van 120 dollar aan Jumbo premium pakketten en alle overige voordelen. Hiernaast krijg je ook nog een pakket met zogeheten ‘Team van de Week’ leenspelers en het icoon Ronaldo Nazário. 

Een bestelling plaatsen kan via de volgende link, ga jij het spel halen? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek