FIFA 18 Ultimate Team onthuld

 

Een groot gedeelte van de FIFA 18 spelers kent de spelmodes wel. Ultimate Team. Dit jaar is het natuurlijk er ook weer en vandaag zijn de features van FIFA 18 Ultimate Team dan eindelijk onthuld. 

Ultimate Team pakjes openen

Laten we wel zijn, het openen van pakketjes is het leukste in Ultimate Team. Wanneer er een Weekend League is gespeeld en je wacht tot de beloning op donderdag online komt. EA heeft de walkout animaties aangepast en in onderstaande video zie jij hoe het eruit gaat zien:

In de video zie je walkouts van:

  • Müller
  • Alli
  • Griezmann
  • Ronaldo
  • Isco
  • Asensio

Icon stories

Icon kaarten gaan de legendes kaarten vervangen. Dit betekend dat je op de PlayStation en PC dit jaar ook met spelers uit het verleden kunt spelen. Maar dit was al bekend. Icon stories was dit echter niet en wat het inhoud is dat elke speler drie verschillende soorten kaarten krijgt uit periodes waarin hij heeft gespeeld.

Ultimate Team Switch

De Nintendo Switch krijgt haar eerste FIFA game en hierdoor is handheld FIFA naar een nog hoger niveau. Ultimate Team is namelijk ook voor deze versie van de console en dit was kort op de stream te zien.

Objectives

Ook nieuw dit jaar is de toevoeging van objectives in FIFA 18 Ultimate Team. Verschillende uitdagingen die om de zoveel tijd worden ververst. Wanneer je een uitdaging hebt voltooid krijg je een beloning.

Ones to Watch

Ones to Watch kaarten kennen we van het vorige deel maar voor de mensen die nieuw zijn is het simpel. Je koopt een kaart en de statistieken van deze kaart kan omhoog en omlaag gaan gedurende het seizoen. Dit ligt totaal aan de prestaties van de speler op het kaartje. Deze vijf kaarten zijn aangekondigd als Ones to Watch:

Ultimate Team

 

Dit en nog veel meer komt naar FIFA 18 Kan jij ook niet wachten? 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek