FIFA 19 krijgt UEFA Champions League modes

FIFA 19

EA heeft op hun E3-persconferentie informatie gegeven over FIFA 19. Het belangrijkste nieuws van de game is dat er meerdere modes beschikbaar zullen zijn met betrekking tot de UEFA Champions League. Je kunt bijvoorbeeld een toernooi maken waar je strijd om de Champions League en je kunt de befaamde trofee winnen in de career mode.

FIFA 19 is getoond op de E3 persconferentie van EA. De show van FIFA 19 begon met het presenteren van de Champions League trofee. Deze trofee was aanwezig omdat FIFA 19 op meerdere manieren de UEFA Champions League heeft toegevoegd aan de game. Je kunt bijvoorbeeld een eigen Champions League toernooi maken en je kunt de trofee winnen in de career mode. Naast het Champions League nieuws werd ook aangegeven dat de gameplay in FIFA 19 verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger.

FIFA 18

Naast het nieuws over FIFA 19 is er ook nieuws gepresenteerd over FIFA 18. De game krijg binnenkort een gratis update waarin de World Cup 2018 in de game komt. Je kunt dus de World Cup gaan spelen in FIFA 18. De mode bevat landen die gekwalificeerd zijn, maar je kunt ook deelnemen met een land dat zich niet gekwalificeerd heeft. Het is dus ook mogelijk om met Nederland te spelen! De gratis World Cup update zal beschikbaar worden voor de PS4, Xbox One, PC en de Switch. Naast de gratis update zal FIFA 18 ook een free trial krijgen. Het is niet bekend hoe lang deze free trial zal duren.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek