Fifa op de Nintendo Switch en nieuwe Zelda beelden

Nintendo Switch FIFA

Op het Youtube kanaal van Nintendo Japan zijn gisteren meerdere video’s uitgebracht die features van de Nintendo Switch laten zien. Hiertussen zitten beelden van hoe FIFA op de Switch gespeeld kan worden en een nieuwe korte trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 

In het bovenstaande filmpje is te zien hoe je snel en gemakkelijk de Switch van console kan omtoveren tot handheld. Het filmpje eindigt met beelden van een FIFA game die speciaal voor de Switch gemaakt zal worden. Electronic Arts heeft aangegeven dat FIFA voor de switch de gewone FIFA-ervaring zal bieden, maar daarnaast ook ondersteuning voor de speciale features van de Switch.

Dit tweede filmpje geeft ons nieuwe beelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Het filmpje laat de immense wereld zien en daarnaast wat stukjes combat. De combat lijkt dynamisch en snel te zijn. De beelden van de wereld van Breath of the Wild zien er ook erg mooi uit!

Voor meer filmpjes over de Switch kun je terecht op het Japanse Nintendo YouTube kanaal.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek