FIFA Ultimate Team verjaardag komt eraan

FIFA 18 is volop bezig en dat is het al negen jaar lang. EA vond het dus een goed moment om dit te vieren en dat evenement gaat vanaf vandaag beginnen! 

Path to Glory

De afgelopen dagen kon jij Path to Glory kaarten krijgen uit Squad building challenges. Het lijstje was niet mals. Spelers als Sterling, Higuain en William konden allemaal verkregen worden. Deze SBC loopt nog tot vanmiddag zes uur dus als jij nog een poging wilt wagen moet je snel zijn!

Baby Icons

Voor veel mensen misschien interessanter is de nieuwe SBC die gisteren is uitgekomen. Je kunt nu namelijk teams maken en als beloning krijg je hiervoor een pakket met een gegarandeerde Icon. Enig minpunt hieraan is wel dat dit de laagste versie is. De kaarten zijn niet verhandelbaar maar je zult maar net een Pele of Ronaldinho uit een pakket krijgen!

FIFA 18

Nieuwe Prime Icons

Ook zijn er nieuwe Prime Icons toegevoegd. Niemand minder als Crespo, Nesta en Litmanen zijn nu te verkrijgen in hun beste versie. Als jij nou de leen varianten van deze spelers wilt proberen kun je heel goedkoop een team inleveren. Je kunt deze kaarten dan 20 wedstrijden gebruiken om een idee te krijgen van de speler. Je hebt ook nog zeven dagen om dit te doen voor de Player of The Month Mohamed Salah!

FIFA Ultimate Team is jarig

Vanaf vanmiddag zes uur weten we precies wat EA aan plannen heeft voor de negende verjaardag van de kaartjes modes. Ongetwijfeld zullen er veel pakketten rondes komen, SBC’s en nog veel meer! Kijk dus snel om zes uur op jouw console om te zien wat jij kunt verwachten de komende dagen.

Hoe ziet jouw FIFA Ultimate Team eruit? Speel jij het spel nog wel eens of niet meer? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek