Fijne feestdagen en een Gelukkig 2016

2016

2015, het jaar waarin intheGame helemaal op de schop is gegaan en wij achter de schermen de laatste maanden kei en kei hard hebben geploeterd om alles weer zo snel mogelijk up and running te krijgen. Dit is inmiddels allemaal gelukt! Dit hebben we mede ook aan jullie te danken, nu is het slechts een kwestie van doorgaan en niet meer stoppen! Zo gaan wij 2016 tegemoet!

Ja, we zijn er nog.. Dat bewijst maar weer dat wij een echte community zijn, niet kapot te krijgen! Wat er ook gebeurt, we krabbelen wel weer overeind en overwinnen alle tegenslagen die we tegemoet komen. Maar goed, voordat wij in 2016 weer volop verder gaan met waar we gebleven zijn is het eerst tijd om het jaar 2015 met een mooi feest en een knaller af te sluiten!

Daarom wensen wij, de redactie, de gameleiders, de streamers, het mediateam, de beheerders en de community leden iedereen een prachtig kerstfeest en een schitterend nieuwjaar toe! Wij hopen dat al jullie nieuwjaarswensen uitkomen, zolang die van mij ook maar uitkomen. Van plan om naar de sportschool te gaan vanaf 1 januari? Niet aan beginnen, houd toch niemand vol. Maar eerst…. Uitpakken!!!!!!

Probeer er voor te zorgen dat je na oudjaarsdag nog steeds alle 10 je vingers hebt, anders wordt het gamen in 2016 een stukje lastiger, we hebben dan wel virtual reality op komst, maar virtual limbs zullen helaas nog niet op de markt komen volgend jaar… Bedankt dat jullie er waren in 2015 en we hopen jullie volgend jaar weer allemaal van de partij te hebben!

Namens heel intheGame: Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Tot volgend jaar!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek