Fijne feestdagen en een schitterende jaarwisseling gewenst

Christmas

Namens heel het intheGame team willen wij jullie fijne feestdagen wensen en uiteraard een goede jaarwisseling! Mogen al je favoriete games uitkomen het volgende jaar.

Aankomende dagen zal onze redactie op een laag pitje draaien, dus als je nog tijd vindt om nieuws te lezen tussen alle rollade en kerst sokken door, wees gewaarschuwd! Ondertussen is er nog meer dan genoeg tijd om mee te doen met onze jaarlijkse kerstpakketten winactie!

Win: Bomvol gevulde kerstpakketten met games en goodies!

Zoals voorgaande jaren maak je kans op een aantal fantastische prijzen en dit jaar pakken we nog groter uit dan voorgaande jaren met extra verrassingspakketten! Je kunt tot 30 december 12:00 mee doen.

Er zijn dit jaar ongelofelijk toffe games uitgekomen met een record tempo. Afgelopen maanden hebben we met pijn en moeite genoeg aandacht kunnen schenken aan iedere release. Dat brengt ons op het volgende onderwerp: De cadeautjes onder de kerstboom! Ongetwijfeld heb je dit jaar een paar toffe releases gemist omdat je nog te druk bezig was met de vorige game. Staan er een aantal games op jouw verlanglijstje?

Laat ons dan weten welke game jij graag vannacht, morgen of overmorgen wenst uit te pakken. Zit jouw favoriete game misschien in onze winactie? Vergeet dan absoluut niet om nog mee te doen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek