Film Nieuws: Fargo, Simpsons, Ghost in the Shell

Fargo Ghost in the Shell The Simpsons

Er is weer een boel nieuws in de filmindustrie. Ghost in the Shell krijgt nog een laatste nieuwe trailer voor de première, Fargo krijgt een trailer voor het derde seizoen en The Simpsons krijgen een nieuwe celebrity cameo!

Vanaf 30 maart is Scarlett Johansson te zien in de film gebaseerd op de Ghost in the Shell anime. Om dit te vieren krijgt de film nog één laatste trailer, en hij zit vol met actie. Deze 90-seconden trailer laat een aantal nieuwe beelden zien. Buiten dit kan je de eerste vijf minuten van de film hier bekijken.

De animated serie met de meeste seizoenen, The Simpsons, krijgt een nieuwe celebrity cameo. Televisie Veteraan Norman Lear zal een kleine rol spelen in de volgende episode. Lear is ondertussen al 94 jaartjes op deze planet en is onder andere bekend van The Jeffersons en All in the Family. Lear zal dus in één van de afleveringen zitten van het 29e Simpsons seizoen. Geen idee wie Lear Norman is? Misschien frist dit je geheugen op:

Om dit af te sluiten: Fargo krijgt een trailer voor het derde seizoen. Trapped, zoals de trailer zegt, zal dieper duiken in het verhaal van twee nieuwe personages. Er zullen een hoop nieuwe personages in dit seizoen komen. Seizoen drie zal op 19 april beginnen, bekijk de trailer hier beneden.

 

Wat vind jij van al dit spannende film en serie nieuws? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek