Film Nieuws: Men in Black, Adam Sandler, Tarantino en meer

Film Nieuws Tarantino

Er is zoveel film nieuws in de ronde aan het gaan dat het ons slim leek om het even allemaal samen te vatten, scheelt weer een hoop geklik natuurlijk! Deze week onder andere weer nieuws over Netflix en de nieuwste film-gossip.

Voor ‘t geval dat het nog niet duidelijk was; Netflix is op een debiele snelheid Original films en series eruit aan het duwen, normaal zou je dan zeggen dat de kwaliteit door de kwantiteit daalt. Maar dit lijkt niet het geval te zijn, driekwart van de nieuwe films en series krijg een goede tot geweldige rating van critics. Netflix laat bij deze weten dat ze dit jaar meer dan 80 films/ series uit willen brengen. titels als Bright, The Cloverfield Paradox en Mute zijn hier onderdeel van.

Film Nieuws Netflix

Adam Sandler is terug

Of je het nu leuk vind of niet, er komt een nieuwe Sandler film uit. The Week of komt in april en brengt ook een nieuwe trailer met zich mee. Niemand zal zeggen dat ik lieg als ik zeg dat Adam een film-machine is die niet te stoppen is. Sandler speelt een middel-klasse vader die voor de bruiloft van zijn dochter wilt betalen. Aan de andere kant zal de vader van de bruid (Chris Rock) staan die een stuk rijker is. Klinkt als een verhaal dat al duizend keer verteld is, maar wie weet! Save the date: 27 April.

Thor met een pak aan?

Dat er een Men in Black spinoff in 2019 zal verschijnen is geen nieuws meer. Maar nu komt er een report binnen dat Thor acteur Chris Hemsworth misschien wel een hoofdrol met zich mee zal pakken. Regisseur F. Gary Gray (Fast & Furious, Straight Outta Compton) zal de regie op zich nemen en de film zal geschreven worden door Matt Holloway (Iron Man). Of Chris daadwerkelijk de uiteindelijke hoofdrol op zich zal nemen laat nog een officiële aankondiging te kort. Maar mensen hopen er wel op, wij althans wel.

Film Nieuws Chris Hemsworth

Nieuwe Tarantino krijgt een naamplaatje

Quentin Tarantino geeft eindelijk een naam aan zijn volgende film. Once Upon a Time in Hollywood zal zijn grootse filmrooster versterken. Beiden Leonardo DiCaprio en Brad Pitt zijn al gecast voor de film. Dit is hoe hij zijn film tot nu toe beschrijft:

“A story that takes place in Los Angeles in 1969, at the height of hippy Hollywood. The two lead characters are Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), former star of a Western TV series, and his longtime stunt double Cliff Booth (Brad Pitt). Both are struggling to make it in a Hollywood they don’t recognize anymore. But Rick has a very famous next-door neighbor…Sharon Tate.”

Film Nieuws Wonder Woman 2

In ander nieuws; Kristen Wiig, bekend van SNL en Bridesmaids, gaat misschien de nieuwe schurk spelen in de sequel op Wonder Woman. Wiig heeft recentelijk afgesproken met de directie van Wonder Woman. De film zal sowieso op 1 november 2019 verschijnen, voor die tijd zullen nog andere aankondiging komen, gevolgd met een trailer.

Wat vind jij van het film nieuws van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar