Film: Première TED 2

Helldon Film 1.840 views 0 5
ted2-movie

Iedereen kent ondertussen wel de grofgebekte teddybeer die maar één echte vriend heeft waarmee hij regelmatig een feestje bezoekt waar drank en dr*gs rijkelijk aanwezig is. We hebben het over TED de teddybeer die liever naar vrouwen kijkt dan alleen achterblijft op bed.

TED, de eerst film was een groot succes in de Nederlandse bioscopen. Dus ook ditmaal is de verwachting van bezoekers die naar de nieuwste film gaan weer hoog. Want vanaf 13 augustus komt TED 2 naar de Nederlandse bioscopen om weer totale onrust te veroorzaken. TED 2 is gisteravond in première gegaan en het was zoals met de eerste première weer een groot succes onder de Bekende Nederlanders onder ons. Ook was TED zelf aanwezig en wilde natuurlijk met alle BN’ers en gasten op de foto. Voorafgaand aan de film was er een DJ-set van Menuel Broekman en Géza Weisz op de Arena Boulevard. De avond werd gepresenteerd door Veronica van Hoogdalem.

TED 2 is een komische film waarin een Teddybeer met zijn beste maatje dingen meemaakt die jijzelf niet in het dagelijkse leven meemaakt. Drank, drugs en vrouwen die meer dan gewillig zijn om met TED een avondje door te brengen. Of het weer net zo komisch word als met de eerste film zullen wij pas 13 augustus kunnen zien. Maar als je de trailer moet geloven is TED ook ditmaal weer op de voorgrond aanwezig met zijn ongerepte mening, doortastende liefde voor vrouwen en een lijdraat voor zijn beste maat, Mark Wahlberg. Welke in de film de naam Johnny heeft. In TED 2 gaat de teddy trouwen en wil kinderen op de wereld zetten. Maar TED moet voordat er kinderen op de wereld gezet kunnen worden herkent worden door de wet. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot waardoor het weer één komisch tafereel word. Hieronder kun je de trailer bekijken, ga jij ook ditmaal naar de bioscoop en je stembanden eruit lachen?

ted 2 ted 2 première

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek