Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  17 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  7 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Film recensie: Captain America: Civil War

CPT America Civil War

Het nieuwste deel in de filmserie van Captain America is nu te zien in de bioscoop: Captain America: Civil War. De vroege vogels konden er al van genieten tijdens een Captain America of Captain America + The Avengers marathon. 

Captain America: Civil War is een duidelijk direct vervolg op de de Captain America-serie en The Avengers. Dat is duidelijk te merken aan het gedrag en de verwijzingen in de film, die we allemaal wel gewend zijn van Marvel.

Het verhaal is wel duidelijk. De Avengers mogen niet meer op eigen initiatief invallen wanneer ze willen en moeten hier voor tekenen zodat ze alleen maar invallen als het echt nodig is. Een paar zijn het er hier mee eens, en natuurlijk zijn er ook een aantal niet mee eens. Vanaf dit moment begint de spanning en gaan de twee teams onder leiding van Iron-Man en Captain America met elkaar de strijd aan wanneer ze in conflict komen.

Civil Ruzie

Het gevecht tussen de twee teams is een beetje een teleurstelling. Het gevecht is er wel, maar ook weer niet écht. In vergelijking tot de vorige films in de serie van gebeurtenissen die vooraf gaan aan Civil War, is het een vergelijking van een mus met een olifant. De spanning tussen de twee teams is ook niet heel erg aanwezig tijdens de gebeurtenissen, ze menen het niet echt.

Daarnaast zien de gevechten er wel goed uit en blijft de humor ten allen tijden een glimlach op je gezicht tonen. De botsing tussen Tony Stark en Steve Rogers is wel duidelijk aanwezig. De twee koppige iconen krijgen het niet voor elkaar om het bij te leggen, maar wanneer je denkt dat het over is, komt de ruzie drie keer zo hard terug wanneer Tony Stark achter een waarheid komt, die hij liever niet wilde zien.

Conclusie

Civil War is een goede film in de serie, maar het is verre van de beste. Zoals gewoonlijk roept deze film opnieuw vragen op waar we hopelijk in het volgende deel antwoord op zullen krijgen!

Pluspunten:
+ Stan Lee Cameo
+ Iron-Man
+ Verwijzingen en teasers

Minpunten:
– Teleurstellende oorlog
– Ontbrekende Avengers
– Niet genoeg Spider-Man

Spider Cap Stark civil war

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek