Filmupdate: Better Call Saul, My Pet Dinosaur en Kong: Skull Island

Giancarlo esposito (Gus Fring) is te zien in Better Call Saul. De trailer van My Pet Dinosaur over een jonge dinosaurus die bevriend raakt met een jonge jongen. En de nieuwste trailer Kong: Skull Island (met Japanse voiceover), waar nog veel meer monsters te zien zijn.

GIANCARLO ESPOSITO IN SEIZOEN 3 BETTER CALL SAUL
Giancarlo Esposito kennen we vooral van zijn rol als Gustavo Fring in de hitserie Breaking Bad. De acteur komt nu ook naar Better Call Saul, dat bevestigden de makers van de serie afgelopen zaterdag, en daarmee is het officieel. Esposito kwam zaterdag tijdens de perspresentatie van het derde seizoen van de serie het podium opgelopen.

Enkele dagen voor het gebeuren gaf de acteur al een hint via Twitter. Gustavo ‘Gus’ Fring, de grote drugsbaas in Breaking Bad, komt terug

Hij was te zien in een promotiefilmpje voor Los Pollos Hermanos, de fastfoodketen waar Fring in Breaking Bad eigenaar van is en die hij als dekmantel gebruikt voor zijn criminele activiteiten.

Jonger
Volgens Esposito speelt ‘Gus’ een veel jongere rol in Better Call Saul. Hij is daar nog niet de drugsbaas die hij later zal worden. De serie speelt zich namelijk af voor het begin van Breaking Bad, meldt Variety.

“We bevinden ons in een tijd waar hij nog een beetje onvolwassener is. Gus is een erg wantrouwend personage.”

TRAILER ‘MY PET DINOSAUR’
Een paar maanden geleden was ook al de trailer te zien voor de film Jurassic School, een familiefilm van The Asylym. Nu is er een soortgelijke live-action film trailer te zien van My Pet Dinosaur. Deze Australische film heeft wat meer om het lijf van Jurassic School. In de Australische familiefilm zien we een groeiende kleine dino. Het verhaal speelt zich af in een stadje waar een militair experiment uit de hand gelopen is. Een gevolg van deze experimenten is dat een jonge jongen een dinosaurus vindt. Ze raken bevriend, maar het leger zet een zoektocht in om de ontsnapte dino te vangen. Het gevolg is een hartverscheurend kat en muisspel.

De regie lag in handen van Matt Drummond (Dinosaur Island) en er zijn rollen voor onder meer Jordan Dulieu, Annabel Wolfe, Christopher Gabardi en Tiriel Mora.

My Pet Dinosaur moet in april in de Australische bioscopen verschijnen.

NIEUWE TRAILER ‘KONG: SKULL ISLAND’
Wij vinden het wel tof, die filmtrailers met Japanse voiceover. Je kunt hieronder de trailer bekijken van Kong: Skull Island. Ondanks het feitdat je er waarschijnlijk geen reet van meekrijgt, zorgt de voiceover er juist voor dat je enorm zin krijgt in deze mega blockbuster. De film zit vol monsters, naast een uit de kluiten gewassen gigantische aap natuurlijk.

De monsterfilm van Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) speelt zich af in de jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers reist af naar een nooit eerder ontdekt eiland, welke in de Grote Oceaan ligt. Helaas blijkt “Skull Island” even mooi als verraderlijk; ze betreden namelijk het domein van King Kong en nog veel meer enorm grote wezens.

In het tweede deel in het Kong/Godzilla-universum van Legendary Pictures zien we naast de vele uit de kluiten gewassen monsters en beesten ook een indrukwekkende cast, bestaande uit onder meer Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Really, Tom Wilkinson, John Goodman en Thomas Mann. De film is een tweede introductiefilm na Gareth EdwardsGodzilla uit 2014.

Met een budget van bijna $200 miljoen draait Kong: Skull Island vanaf 9 maart in de Nederlandse bioscoop. In 2020 keert King Kong terug in Godzilla vs. Kong.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek