Filmupdate: Deadpool 2, Prime Video & Uncharted film

Opnames Deadpool 2 vijf maanden uitgesteld
De opnames voor Deadpool 2 zijn uitgesteld nadat regisseur Tim Miller (tevens regisseur van deel 1) het niet eens werd met hoofdpersonage Ryan Reynolds. Reynolds speelt in deel twee weer de scheldende rood/zwarte superheld. Door de ruzie zag Tim Miller af van het maken van het vervolg, omdat hij het creatief niet eens kon worden met Reynolds.

John Wick 2-regisseur
De regisseur van John Wick 2, David Leitch neemt de regie nu van Miller over. De schrijvers van het script van deel 1 zijn wederom betrokken bij deel 2. De opnames beginnen in Juni 2017. Wanneer de film uiteindelijk in de biscoop wordt verwacht is nog niet helemaal duidelijk.

Amazons Prime Video
Sinds kort is Prime Video van Amazon wereldwijd te gebruiken. De streamingdienst, die moet gaan concurreren met Netflix, kost je de eerste 6 maanden 2,99. Vervolgens moet je elke maand 6,99 betalen.

Je kunt onder meer kijken naar de nieuwe autoserie The Grand Tour van Top Gear-maker Jeremy Clarkson en eigen Amazon-series The Man In The High Castle en Transparent. Daarnaast is er ook een breed aanbod van films en series die niet door Amazon zijn geproduceerd zoals: The Fast & The Furious serie, Seinfeld, Community en Bridesmaids.

Uncharted. Wie Speelt Nathan Drake?
Mark Wahlberg speelt niet langer in de Uncharted film. Dat bevestigde de acteur onlangs, omdat hij te druk is met de film Patriots Day. Hij heeft zich daarom zelf uit de running gehaald. Al 5 jaar ging/gaat het gerucht dat hij Nathan Drake, de schattenjager, zou spelen.

Shawn Levy (Stranger Things) werd eerder al naar voren gebracht als regisseur. Wahlberg sprak een jaar geleden met de toenmalig regisseur David O. Russel. Maar Levy heeft hele andere acteurs in gedachten. Hij zei dat het script geschreven door Joe Carnahan (The Grey) een ‘erg cool en uniek plot’ serveert.

Er staat nog geen releasedatum vast en wie nu uiteindelijk Nathan Drake gaat spelen is nog niet duidelijk.

Je hoort van ons.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek