Filmupdate: Guardians 2, Pirates 5, John Wick 2 en nog veel meer..

Afgelopen nacht was de Superbowl finale. Amerika’s grootste sportevenement. Daarnaast is het een grote commerciële dag voor veel bedrijven, filmstudio’s en merken om hun vette shit te tonen. Daarom hebben wij voor jullie de volgende films op een rij gezet die wij het waard vinden om te tonen.

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Chris Pratt speelt weer de grappige held in deel 2 van Marvels nieuwste film. “Wie denken jullie dat jullie zijn.” Daar begint het spotje mee. We hebben het natuurlijk over de guardians. Niemand minder dan Yondu (Michael Rooker) voegt zich bij de groep. Op 27 april zijn de Guardians te zien in de bioscoop.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Het nieuwste deel van de Pirates franchise is misschien wel de minst gepromote. Afgezien van hier een trailer en daar een teaser, plus een paar foto’s wordt er niet veel vrijgegeven. Dit spotje moet daar volgens ons wel wat verandering in brengen. De titel van de film en de trailer maken voorlopig veel duidelijk. De zee wordt geregeerd door de doden, de vervolgens op zoek zijn naar Jack Sparrow (Johnny Depp). We zien Jack zelf ook nog even in beeld. Naast Will Turner (Orlando Bloom), Captain Barbossa (Geoffrey Rush) en schurk Captain Salazar (Javier Bardem). Dead Men Tell No Tales is 24 mei te zien in de bioscoop.

Logan
Van Logan hebben we de laatste tijd al redelijk veel gezien, maar deze spot mag er ook zeker zijn. Veel actie en sfeer om naar te kijken. We zien heel even de badguy Caliben (Stephan Merchant), maar toch vooral ook Logan (Huhg Jackman) zelfsamen met Laura/X-23 (Dafne Keen). Logan is in deze laatste X-Men-film al een stuk ouder. Hij probeert het meisje Laura te beschermen tegen duistere krachten. Logan is 2 maart te zien in de bioscoop.

The Fate of the Furious
Dom (Vin Diesel) is helemaal losgeslagen in deze trailer van Universal Pictures. Misschien is het leuk om te vermelden dat de spot (die 1 minuut duurt) 10 miljoen dollar kostte. Hoe dan ook, Dom is helemaal doorgedraaid en moet opgepakt worden. De groep moet daar nu voor zorgen. Er gaat van alles mis in de trailer. Eigenlijk elke auto die we zien gaat naar de klote. Ze vallen van een dak, worden omhoog geblazen of worden simpelweg aan flarden geschoten. Vanaf 13 april is The Fate of the Furious te zien in de bioscoop.

John Wick 2
Keanu Reeves (de man die John Wick speelt), maakt zich klaar voor een feestje. Net als Dom, is John doorgeslagen. Het leidt tot behoorlijk wat geweld. Dat vinden wij niet vreemd, gezien het plot van de film. Als mijn hond wordt vermoord zou ik dat ook doen. Enfin, John wordt gedwongen door zijn oud collega om naar Rome te gaan en de baas van een huurmoordenaarskartel te vermoorden. 9 februari kun je in de bioscoop zien hoe het hem dat afgaat.

Transformers: The Last Knight
Anthony Hopkins vraagt zich af waarom die Transformers terug blijven komen. Opzich vinden we dat niet vervelend, maar we krijgen te horen dat de aarde op het punt staat om tot een einde te komen. Michael Bay maakt er vast weer een feestje van. The Last Knight moet de laatste in de reeks worden.

De Transformers zijn in oorlog met de mensen. Optimus Prime is verdwenen. De sleutel tot de toekomst ligt verborgen in het verleden. De Engelse Lord (Anthony Hopkins), Cade Yeager (Mark Wahlberg), een professor van Oxford (Laura Haddock) gaan samen met Bumblebee de strijd aan om de wereld te redden. The Last Knight is 22 juni te zien in de bioscoop.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek