Filmupdate: The Hitman’s bodyguard & Mortal Engines

HUGO WEAVING TOEGEVOEGD AAN CAST ‘MORTAL ENGINES’

De samenwerking met Peter Jackson wordt opnieuw ingezet

De acteur Hugo Weaving is aan de cast van Mortal Engines gevoegd. Ook de namen Robbie Sheehan, Ronan Raftery, Hera Hilmar en Stephen Lang zijn bekend geworden. Deze acteur gaan het boek van Philip Reeve tot leven brengen.

Mortal Engines speelt zich duizenden jaren in de toekomst af en begint als de steden van de Aarde op gigantische wielen over het aardoppervlak voortbewegen. Daarbij slokken ze elkaar op, in een eeuwigdurende jacht naar de slinkende grondstofvoorraden. Op een van die grote steden ontdekt Tom Natsworthy een mysterieuze jonge vrouw van de Outlands, die zijn leven voor altijd kan veranderen.

Het script van Mortal Engines is bedacht door Peter Jackson en Philippa Boyens. De film wordt geregisseerd door Chistian Rivers. Hij heeft vaker met Peter Jackson samengewerkt. En zelf won hij ooit een Academy Award voor visuele effecten voor de film King Kong.

De film zal, als alles volgens plan gaat, in december 2018 in première gaan.

AMSTERDAM naar de klote in ‘THE HITMAN’S BODYGUARD’!

Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson zijn continue boos op elkaar

Lionsgate’s Summit Entertainment heeft de eerste trailer online gezet voor The Hitman’s Bodyguard. Achja, kijk zelf eerst maar even.

Fuck You! – Samuel L. Jackson

Zoals je merkt wordt er veel gescholden in de trailer. Daarom heet het ook een Red Band trailer.

Why are we always yelling? – Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (Deadpool) en Samuel L. Jackson zijn niet de enige grote namen in de film geregisseerd door Patrick Hughes, bekend van The Expendables 3.

Er zijn ook rollen voor Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell en Richard E. Grant. Er zijn ook rollen voor de Nederlanders Barry Atsma en Noortje Herlaar.

In de film getuigd The Hitman (Jackons) in een rechtszaak tegen zijn voormalig werkgever. Deze werkgever vindt dit niet zo leuk. De rechtszaak vindt plaats bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. De film is dus ook voornamelijk in Nederland opgenomen. Je kent het filmpje nog wel.

Maargoed, zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president (en klootzakje) van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijn beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden. En daarom maken ze de hele binnenstad van Amsterdam verrot. Vervelend.


Vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscoop.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek