Filmupdate: Jurassic World 2, Black Panther en The Flash rewrite

Jurassic World 2 en Black Panther zijn allebei gestart met de opnames, het script van The Flash wordt herschreven.

Jurassic World 2 start snel met opnames
Regisseur J. A. Bayona teasde dit onlangs op twitter. Hij twitterde een foto met echte Jurassic World-helmen, met de ondertekst: “Getting ready for the journey.” Volgens Bayona duurt het niet lang meer voor de opnames beginnen. Voorlopig blijft Jurassic World nog titelloos.

In de film zien we opnieuw de filmsterren uit het eerste deel, Chriss Pratt en Bryce Dallas Howard. Er zijn nieuwe rollen voor Daniella Pineda (Newlyweds), Toby Jones (Captain America: The First Avenger, The Hunger Games) en Rafe Spall (Prometheus, The BFG)

Jurassic World 2 is 7 juni 2018 te zien in de bioscoop.

Black Panther
Black Panther van Marvel Studio’s is al begonnen met opnames, onlangs kwamen er al een aantal setfoto’s online. Walt Disney heeft het ook officieel aangekondigd en heeft daar bij ook de cast onthuld.

De Black Panther (T’Challa) is een personage uit de strips van Marvel Comics, en de eerste moderne zwarte superheld. Hij werd bedacht door Stan Lee en Jack Kirby, en verscheen voor het eerst in Fantastic Four Vol. 1, #52 (juli 1966). Hoewel de Black Panther identiteit door meerdere mensen is gebruikt in de geschiedenis van het Marvel Universum, is en blijft T’Challa de bekendste.

De cast ziet er als volgt uit. Chadwick Boseman (Captain America: Civil War), Michael B. Jordan (Creed, Fruitvale Station), Lupita Nyong’o (Star Wars: The Force Awakens), Danai Gurira (The Walking Dead), Martin Freeman (The Hobbit Trylogy, Sherlock), Daniel Kaluuya (Sicario), Angela Basset (American Horror Story), Forest Whitaker (Rogue One: A Star Wars Story) en Andy Serkis (Avengers: Age of Ultron, Star Wars)

De film van Ryan Coogler is van 15 februari 2018 te zien op het witte doek.

Script The Flash herschreven
Warner Bros. heeft besloten om de film The Flash opnieuw te gaan schrijven. Het script krijgt volgens Variety een “page-one rewrite.” Er is sinds het wegvallen van Rick Famuyiwa nog geen nieuwe regisseur gevonden.

Warner Bros. heeft Joby Harold ingehuurd om het script te herschrijven. Harold is de scriptschrijver van King Arthur: Legen of the Sword, waar overigens Guy Ritchie de regisseur is.

Cyborg krijgt mogelijk ook een rol in de The Flash-film, evenals in de Justice League-film. Het personage Iris West maakt ook haar opwachting in de Justice League-film. Of de Cyborg-rol nog terugkeert in de herschreven versie van het script, valt nog te bezien.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek