Filmupdate: Mel Gibson en Vince Vaughn, Francis & The Godfather en Kong eert Apocolypse Now

Mel Gibson en Vince Vaughn beginnen na Hacksaw Ridge aan nieuwe film
Hacksaw Ridge werd na hun samenwerking genomineerd voor verschillende Oscars. De twee acteurs werken aan Dragged Across Concrete. Een politiethriller, die het verhaal verteld van twee politiemannen die geschorst worden vanwege hun onconventionele werkwijze. De beelden duiken op na een melding van The Hollywood reporter. Gibson speelt een ervaren agent, terwijl Vaughn zijn jongere wispelturige collega speelt. Hun werkwijze lijdt ertoe dat ze onder moeten duiken.

Gibson (61) regisseerde Hacksaw Ridge. Vaugh speelde een belangrijke rol in de film, die genomineerd werd voor zes Oscars waaronder die voor beste film en beste regie. Eerder dit jaar werden al twee Golden Globes gewonnen door Hacksaw Ridge.

Dragged Across Concrete zal worden geregisseerd door S. Craig Zahler, bekend van de horror- en westernfilm Bone Tomahawk. De politiethriller met Gibson en Vaughn moet in 2018 in de bioscopen te zien zijn.

HBO maakt film over productie van The Godfather-trilogie
Een film over het maken van een film. Een zeer gewaardeerde film. The Godfather. De film moet laten zien hoe The Godfather tot stand is gekomen. De naam van de film is Francis & The Godfather. We hebben het natuurlijk over regisseur Francis Ford Copolla, die The Godfather verfilmde (1972) naar het boek van Mario Puzo.

Misschien is The Godfather wel een van de belangrijkste films uit de geschiedenis van Amerika. De film won 3 Oscars. Het kreeg prijzen voor de beste film, de beste acteur en het beste script. Volgens Variety gaat de film onder meer uitgebreid in op de casting van Al Pacino en Marlon Brando, en over de rol die de echte New Yorkse maffia had tijdens de productie.

The Godfather staat nog altijd op nummer twee van de lijst met beste Amerikaanse films van het prestigieuze American Film Institute, achter Citizen Kane.
Het is nog niet bekend wie in Francis & The Godfather de rollen van de beroemde cast en regisseur op zich gaan nemen.

Kong: Skull Island poster eert Apocolypse Now
We blijven nog even bij Francis Ford Coppola. Kong: Skull Island gaat komende maand draaien in de Nederlandse bioscoop. Legendary Pictures en Warner Bros. Pictures hebben het bijhorende IMAX-affiche onthuld en daarmee leggen ze opnieuw een link met de Apocalypse Now, de oorlogsklassieker van Francis Ford Coppola.

De trailers geven al iets weg van de sfeer die deels ontleend is aan de vietnamoorlogsfilm uit 1969. De film speelt ongeveer ook af rond die tijd. Waarbij Captain James Conrad (Tom Hiddleston) samen met Lieutenant Colonel Packard (Samuel L. Jackson) en Bill Randa (John Goodman) op ontdekkingstocht gaat naar een geïsoleerd Zuid-Pacifisch eiland. En op dit eiland is er uiteraard maar één de baas: King Kong!

In de film zien we ook dat John C. Really’s personage Marlow al enige tijd op het eiland verblijft. Hij zou de komische noot moeten brengen zoals Dennis Hoppers personage dat doet in Apocalypse Now.

Vanaf 9 maart is Kong: Skull Island te zien in de Nederlandse bioscoop

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek