Filmupdate: Peter Dinklage, Deadpool 2 en Dumbo

Peter Dinklage, ofwel Tyrion Lannister uit de hitserie Game of Thrones is volgens Amerikaanse media in gesprek voor de rol in twee Avenger-films. Deadline sprak met Rhett Reese en Paul Wernick, de twee mannen werken aan Deadpool 2. Ze gaan in op welke personages er te zien zullen zijn en bespreken het vervolg op Deadpool 1. En regisseur Tim Burton heeft twee acteurs gevonden voor de aankomend live-action Dumbo-film. Het gaat om Will Smith en Tom Hanks.

PETER DINKLAGE IN GESPREK VOOR NIEUWE AVENGERS-FILMS
Peter Dinklage, ofwel Tyrion Lannister uit de hitserie Game of Thrones is volgens Amerikaanse media in gesprek voor de rol in twee Avenger-films.
Variety heeft gemeld dat de kleine man een rol gaat spelen in Avengers: Infinity War. Ondanks het nieuws heeft Marvel het nog niet bevestigd. Deze zomer zullen de films opgenomen worden. Doordat de opnames voor Game of Thrones zijn verschoven heeft Dinklage tijd voor een andere rol.

Bronnen zeggen tegen Variety dat Dinklage in beide films te zien zal zijn.
De rol die de 47-jarige acteur, die in 2014 ook te zien was in X-Men: Days of Future Past, zou moeten invullen is nog niet bekend. In Infinity War spelen oudgedienden als Robert Downey Jr. en Chris Evans.

De broers Joe en Anthony Russo zijn verantwoordelijk voor de regie van Avengers: Infinity War, waarin de superhelden het gaan opnemen tegen slechterik Thanos. Avengers: Infinity War is gepland voor 4 mei 2018.

SCENARISTEN OVER DEADPOOL 2
Deadline sprak met Rhett Reese en Paul Wernick, de twee mannen werken aan Deadpool 2. Ze gaan in op welke personages er te zien zullen zijn en bespreken het vervolg op Deadpool 1.

“Ja, het wordt een solofilm,” aldus Reese.

“Er zullen veel personages in te zien zijn, maar het blijft gewoon een Deadpool-film. We boeken veel voortgang op dit moment, en hebben al meerdere versies geschreven. We moesten ons in behoorlijk wat bochten wringen, maar het begint nu samen te komen en we zijn er erg enthousiast over. Tegelijk zijn we nerveus, want nu voelt het alsof we aan de hoge verwachtingen na die eerste film moeten voldoen. Maar tegelijk geloven we in onszelf, en hebben we er nog altijd veel passie voor, en zolang we die hebben, denk ik dat het wel goed komt.”

In elk geval zeker is de aanwezigheid van Cable: “Het is een rijke wereld en we hebben altijd gedacht dat Cable in het vervolg zou spelen,” vertelt Wernick. “Er is altijd gesproken over de vraag of hij in het origineel moest zitten. Maar we vonden dat we eerst Deadpool moesten opzetten, zijn wereld vormgeven en daarna andere personages introduceren.”

De schrijvers van het script gaan niet in op de vraag wie de testbeelden liet lekken, waardoor de film groen licht kreeg. “We hebben ons altijd afgevraagd wie die beelden gelekt heeft. Er zijn vier verdachten – mijzelf, Rhett, Ryan en Tim, maar er is nu een nieuwe verdachte,” begon Wernick. “Het is Poetin. Vladimir Poetin heeft de testbeelden van Deadpool laten lekken.”

Deadpool 2 wordt geregisseerd door David Leitch en heeft wederom een hoofdrol voor acteur Ryan Reynolds.

WILL SMITH & TOM HANKS MOGELIJK IN DUMBO-FILM
En regisseur Tim Burton heeft twee acteurs gevonden voor de aankomend live-action Dumbo-film. Het gaat om Will Smith en Tom Hanks.

Deadline heeft gemeld dat acteur Will Smith mogelijk een rol gaat spelen. Variety meldde dan weer dat Tom Hanks op het punt staat te tekenen voor de film.

De rol van Will Smith is nog niet bekend; maar Tom Hanks zal de rol van de schurk op zich nemen. Dumbo is gebaseerd op het gelijknamige geanimeerde sprookje, dat in 1941 werd uitgebracht. Daarin staat een jonge circusolifant centraal. Hij wordt gepest om zijn grote oren. Daar komt verandering in als hij er achter komt dat hij er mee kan vliegen.

Dumbo script is geschreven door Ehren Kruger en heeft nog geen premièredatum.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek