Filmupdate: Westernepos van Kevin Costner, teaser The Expendables 4 en Wonder Woman

In deze filmupdate zien we Kevin Costner die tien uur durende westernepos maakt, Sylvester Stallone met teaser voor The Expandables 4 en nieuwe beelden van Gal Gadot in Wonder Woman.

Kevin Costner maakt westernepos van 10 uur. Hij schreef het verhaal met een aantal andere schrijvers.
“Misschien dat ik er meerdere films van ga maken, zodat het echt een saga wordt. Of ik kan het voor televisie gaan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos”, vertelde de acteur en regisseur afgelopen vrijdag in een podcast. Hoe de film zal heten en verdere concrete details wil de filmmaker niet loslaten.

Kevin Costner kennen wij natuurlijk allemaal van Dances with Wolves en zijn rol in Robin Hood. Dances with Wolves werd met Oscars overladen. Naast de film uit 1990 waren ook The Postman en Open Range een groot succes. Alle drie de films zijn langer dan 3 uur, 10 uur is dan toch even wat anders.

Regisseren
De acteur gaat zich de komende jaar meer richten op het regisseren van films. “Ik heb te vaak projecten die ik ontdekte aan andere regisseurs gegeven omdat ik dacht dat zij het beter zouden doen dan ik. Maar mijn familie zegt dat ik de films moet regisseren waar ik verliefd op word.”
De acteur was recent te zien in de films Criminal en Batman v. Superman. De laatste maal dat Costner een film regisseerde is bijna veertien jaar geleden.

The Expandables 4 teaser
Er komt een vervolg op het derde deel van The Expandables (2010) dat is inmiddels wel duidelijk. Franchise-kopman Sylvester Stallone heeft The Expendables 4 kort geteast in een videoboodschap die geplaatst werd op FaceBook.

Geplaatst door Sylvester Stallone op vrijdag 30 december 2016

Hij zou al bezig zijn met work-outs voor de film en ze hebben al een aantal goede ideeën. Hij geeft aan dat iedereen verschillende verwachtingen heeft en volgens Sly gaan ze die verwachtingen proberen waar te maken.

De actieheldenfranchise trapte in 2010 uitstekend af door op $275 miljoen uit te komen bij een budget van $80 miljoen. Simon Wests The Expendables 2 deed het nog beter, met $315 miljoen bij een productiebudget van $100 miljoen. Ondanks dat het derde deel van regisseur Patrick Hughes zwaar bekritiseerd werd, kwam deze alsnog tot $215 miljoen bij een productiebudget van $90 miljoen.

Welke verwachtingen heb jij bij deel 4?

The Expendables 4 wordt in 2018 verwacht en moet een punt zetten achter de franchise.

Wonder Woman

Je ziet eigenlijk maar weinig superheldenfilms waar een vrouw de hoofdrol in speelt. De laatste was in 2005, Elektra. Ik denk dat ik gerust mag zeggen dat dit een but film was. Daarom zijn de verwachtingen rond Wonder Woman misschien wel hooggespannen, of juist totaal niet. Maar het doet ons wel benieuwen. De film van Patty Jenkins met in de hoofdrol Gal Gadot, heeft onlangs een nieuwe foto uit de film online gezet. Te zien hierboven. Daarnaast sprak Empire Online met Jenkins over de film, die afspeelt ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

“Mijn bedoeling was om de eerste gemechaniseerde oorlog te belichten en te zien hoe een god zou reageren tijdens een eerste bezoek aan onze wereld. Ik wil het publiek de gruwelen van deze oorlog laten zien door de ogen van iemand die uit een wereld komt waar eer en gerechtigheid hoog in het vaandel staan. Diana beseft zich niet hoe duister de wereld kan zijn.” – Patty Jenkins

Denk jij dat Wonder Woman een succes wordt?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek