SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Final Fantasy 15-multiplayerbèta Comrades bekendgemaakt

Bromance Simulator ook wel bekend als Final Fantasy 15 krijgt volgende maand een multiplayerbèta,deze op aanloop naar de volledige uitbreiding, genaamd Comrades.

Comrades draait om coöperatieve gameplay in groepen van vier spelers, die ook opgevuld kunnen worden door drie AI-spelers. Spelers kunnen in een stad met hun zelfgemaakte character een kamp opzetten. Van hieruit kunnen quests worden aangenomen met een eigen verhaallijn.
In de originele game krijg je door middel van gevechten, mini games en het voltooien van quests, exp en AP hiermee kan je je level verhogen en nieuwe skills vrijspelen. Er kan van worden uitgegaan dat je eigen character ook op dezelfde manier progresseert.

Verder kunnen spelers in de uitbreiding maaltijden koken, stukken meteoriet verzamelen voor nieuwe quests en koninklijke zegels instellen om voordelen tijdens gevechten te krijgen.

Bezitters van de season pass en PlayStation Plus of Xbox Live Gold kunnen van 3 tot en met 8 augustus de uitbreiding uitproberen. Het is nog niet bekend wanneer de uiteindelijke versie van Comrades verschijnt. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk