Final Fantasy 15-multiplayerbèta Comrades bekendgemaakt

Final Fantasy XV

Bromance Simulator ook wel bekend als Final Fantasy 15 krijgt volgende maand een multiplayerbèta,deze op aanloop naar de volledige uitbreiding, genaamd Comrades.

Comrades draait om coöperatieve gameplay in groepen van vier spelers, die ook opgevuld kunnen worden door drie AI-spelers. Spelers kunnen in een stad met hun zelfgemaakte character een kamp opzetten. Van hieruit kunnen quests worden aangenomen met een eigen verhaallijn.
In de originele game krijg je door middel van gevechten, mini games en het voltooien van quests, exp en AP hiermee kan je je level verhogen en nieuwe skills vrijspelen. Er kan van worden uitgegaan dat je eigen character ook op dezelfde manier progresseert.

Verder kunnen spelers in de uitbreiding maaltijden koken, stukken meteoriet verzamelen voor nieuwe quests en koninklijke zegels instellen om voordelen tijdens gevechten te krijgen.

Bezitters van de season pass en PlayStation Plus of Xbox Live Gold kunnen van 3 tot en met 8 augustus de uitbreiding uitproberen. Het is nog niet bekend wanneer de uiteindelijke versie van Comrades verschijnt. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek