Final Fantasy 15 update komt deze week

Final Fantasy 15 update

Square Enix heeft een nieuwe update voor Final Fantasy 15 aangekondigd. Daarnaast is bekend gemaakt wat er precies in de update zit. De update zal vandaag uitkomen en voegt de stinky tofu optie voor Ignis zijn kook opties toe. Deze aparte toevoeging heeft een reden.

In Taiwan is er namelijk een vragenlijst rond gegaan waarin fans hun mening konden uitdrukken. Een groot aantal fans vroeg om de tofu. Stinky tofu is een tofu gerecht met een erg kenmerkende en sterke geur. Ignis zal binnenkort dus in staat zijn om stinky tofu with a mellow flavor te bereiden. Gelukkig stopt de update niet bij deze aparte toevoeging. De rest zijn echter wel kleine dingen. De nieuwe Final Fantasy 15 update handelt ook een aantal bugs af.

Final Fantasy 15 update

Zo was er een bug die ervoor zorgde dat de game afsloot in bepaalde situaties. Dit bijvoorbeeld wanneer spelers het Timed Quest Rankings scherm bezochten.

Om het op te sommen bevat de update het volgende:

Stinky tofu wordt aan Ignis zijn cuisine toegevoegd. Daarnaast zal de winnende foto in de tweede snapshot contest worden getoond in het restaurant in Hammerhead. Een vragenlijst over komende updates zal worden toegevoegd aan de title screen. Ten slotte komen er een aantal verschillende bug fixes.

De vragen lijst komt pas ergens in het begin van juni en zal gaan over toekomstige updates, gratis items en de wijze waarop informatie zal worden verstrekt aan fans.

Square Enix heeft ook bekend gemaakt dat er een Jumper Style outfit komt voor Noctis. Deze zal op 30 mei verschijnen.

Final Fantasy 15 update

Final Fantasy 15 kwam in november vorig jaar uit voor zowel PS4 als Xbox One. De game shipte meer dan 6 miljoen exemplaren. Tijdens de Game Developers Conference liet Square Enix een tech demo van Final Fantasy 15 op de pc zien. Dit wil echter niet zeggen dat de game daadwerkelijk op de PC zal uitkomen. Toch is er hoop.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek