Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Final Fantasy 7 Remake wordt multi-part game

In plaats van een eendelige game zullen we bij de remake van Final Fantasy 7 een Multi-part series gaan zien, dit heeft Square Enix aangekondigd op de Playstation Experience!

De trailer hierboven is al een tijdje uit, maar er is natuurlijk weer wat info bijgekomen! Voor de mensen die de Advent Children film al hebben gezien is deze game sowieso waarschijnlijk al en hype op zich.. Of natuurlijk voor de Cloud fans, ik bedoel, wie speelt er nu niet graag een personage die met een abnormaal groot zwaar rondzwaait!

Nog een leuk nieuwtje over deze game is dat er zal worden samengewerkt met CyberConnect2, een studio die bekend staat om zijn Naruto Fighting games en de .Hack RPG games. Elke game uit deze FF7 remake series zal een andere en unieke ervaring gaan brengen, aldus Square Enix. Ze hebben om te bewijzen dat deze game een supertoffe ervaring gaat worden dit weekend op Playstation Experience een mooie splinternieuwe trailer klaargestoomd voor het publiek om in zijn gehele glorie te bekijken, dus hier is hij dan:

In de game kun je vrijer rondlopen dan in de originele versie, het verhaal dat verteld zal worden zal veel beter in beeld gebracht worden dan in het oude spelletje hiervan. De combat in de game is gemixt tussen daadwerkelijke combat en epic cutscenes die vloeiend naar elkaar overlopen, dit is waar CyberConnect2 ook zo bekend om staat! De mensen die de Naruto Storm games gespeeld hebben weten wel hoe cool het kan zijn als je een Ultimate Jutsu activeert en je krijgt de ziekste cutscenes te zien waarin je vijand in stukken wordt gesneden of geblazen!

GameSpot heeft een video op YouTube geüpload die het verschil laat zien tussen bepaalde scenes in de oude game en in de nieuwe game, hier wil ik graag het berichtje mee afsluiten. Ik ben in ieder geval zeer ge-hyped over de game!

Ben jij benieuwd naar hoe deze game zich gaat laten zien? Laat het ons weten in de reacties!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek