Final Fantasy 8 Remastered heeft een releasedatum

Final Fantasy 8 Remastered

Final Fantasy 8 Remastered heeft een releasedatum gekregen. De datum is bekendgemaakt op de Final Fantasy Twitter-account. De game wordt uitgebracht op 3 september voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Op de E3 dit jaar kregen we van Square Enix de aankondiging van Final Fantasy 8 Remastered. De aankondiging kwam niet als een verassing, omdat de informatie hierover al eerder gelekt was. De remaster van de game komt 20 jaar na de release van het originele spel en krijgt een grafische update. Dit betekent dat de game in HD-kwaliteit gespeeld kan worden en dat de karakter modellen geüpdatet zijn. De remaster zal geen aanpassingen doen aan het verhaal. Je krijgt wel de mogelijkehid in de game om specifieke gameplay elementen aan te passen. Square Enix werkt aan de remaster in samenwerking met Dotemu, een game publisher uit Parijs.

Releasedatum

Na de aankondiging van de Final Fantasy 8 Remastered is het een tijd stil geweest rondom de game. Deze stilte is vandaag verbroken door een tweet op de Final Fantasy Twitter-pagina. Ze hebben namelijk vandaag de releasedatum van de remaster getweet. De game zal op 3 september uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC (Steam). De game kan ook vanaf dit moment digitaal gepreordered worden. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid om een fysieke versie van het spel aan te schaffen. Het is nog onbekend of deze optie later wel beschikbaar zal worden. Voor meer informatie over de game kun je terecht op de website van Square Enix.

Final Fantasy 8 Remastered wordt op 3 september gereleased op de Xbox One, PS4, Nintendo Switch en PC (Steam).

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek