Final Fantasy Kingsglaive, een plaatje van een film

kingsglaive

Ter ere van de release van Final Fantasy XV deze herfst, heeft Square Enix twee filmische traktaties voor het publiek in petto. De anime Brotherhood: Final Fantasy 15 en de prachtige CG film Kingsglaive, waarvan een aantal nieuwe screens uitgebracht zijn.

De trailer van Kingsglaive werd een aantal weken terug voor het eerst getoond en beloofde spectaculaire CG beelden. Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen in de game Final Fantasy XV en richt zich op de vader van Noctis, koning Regis. De stem van Regis zal verzorgd worden door niemand minder dan Sean Bean (Ned Stark, Game of Thrones). De rol van Luna wordt gespeeld door Lena Heady (Cersei, Game of Thrones) en Aaron Paul (Jesse Pinkman, Breaking Bad) zal het personage Nyx van een stem voorzien.

Voor iedereen die de trailer nog niet heeft gezien: bekijk hem hier beneden!

Gisteren heeft Square Enix de officiele website geupdate met informatie en screens van de personages. Deze bekijk je hier. De website is in het Japans, maar de prachtige screens zijn genoeg om ons te vertellen dat dit een topfilm wordt. Bekijk een aantal screens hier beneden!

kingsglaive kingsglaive kingsglaive kingsglaive

De hoofdrol van Nyx Ulric wordt vertolt door Aaron Paul. Nyx is een lid van de ”Kingsglaive”. In zijn jongere jaren heeft koning Regis hem gered tijdens de oorlog, waardoor Nyx het gevoel heeft dat hij de koning moet terugbetalen. De rol van Lunafrena Nox Fleuret wordt gespeeld door Lena Heady. Luna is een orakel dat kan communiceren met de goden. Zij is een jeugdvriendin van Nyx en was zelfs van plan met hem te gaan trouwen. Andere personages uit de film zijn o.a. Drautos, de leermeester van Nyx, Libertus Ostium, de koppige beste vriend van Nyx en Crow Altius, een wees die door de Kingsglaive geadopteerd werd.

Als je beelden ziet, vergeet je even dat je met CG te maken hebt. Maar zodra je de namen van de personages hoort, weet je wel dat het Final Fantasy is…

kingsglaive kingsglaive kingsglaive

Kingsglaive: Final Fantasy 15 verschijnt op 9 juli in de Japanse bioscopen. Wanneer de film bij ons te zien is, en of de film uberhaupt in de Nederlandse bioscopen komt, is nog niet duidelijk. Ook is nog niet duidelijk of er een bundel zal verschijnen met de film, de anime én de game. Laten we in ieder geval hopen van wel!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek