Final Fantasy XIV Online: Nu Free-to-play tot level 35

Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV, of Final Fantasy Online is de MMORPG die iedere fan wel eens gespeeld heeft of nog speelt. Dit is één van de sterkst staande MMO’s samen met World of Warcraft, Guild Wars 2 en The Elder Scrolls Online. FF14 bereid zich voor op Stormblood, de nieuwe expansion, en dit doen ze door de game een soort van free-to-play te maken!

De game heeft momenteel een level cap van zestig, en je kan de eerste 35 levels spelen, mits je deze binnen 14 dagen behaald. Wat de game nu dus krijgt, om te vieren dat de nieuwe expansion eraan komt is het laten vervallen van dit tijdslimiet. Je kan de game dus eigenlijk onbeperkt spelen tot level 35. Je kan op level 35 blijven spelen, zolang als je wilt. Maar als je een hoger level wilt behalen en de game volledig wilt kunnen bewonderen, zul je hem alsnog maandelijks moeten betalen!

Mensen die de trial hebben gespeeld, kunnen verder gaan waar ze gebleven zijn. Stormblood, de nieuwe expansion voor Final Fantasy XIV zal de level cap verhogen van 60 naar 70, een nieuwe class introduceren samen met een nieuw gebied, nieuwe raid en een nieuwe dungeon. Heel spannend denk ik zo! Bekijk de trailer hierboven en oordeel zelf. De trailer is nu nog een cinematic, maar uiteindelijk zal er meer gameplay footage verschijnen. Alle informatie kan je vanaf dat moment bij ons bekijken!

Stormblood zal ergens in juni 2017 verschijnen en verdere details zijn onderweg, net als een gameplay trailer! Wat vind jij van deze verandering?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek