SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Final Fantasy XIV Patch 3.5: The Far Edge of Fate

Final Fantasy XIV Patch 3.5

Patch 3.5 van Final Fantasy XIV is uit en is genaamd The Far Edge of Fate. De patch bevat nieuwe quests en nieuwe treasure hunts. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden in je eigen huis.

De trailer laat al een aantal nieuwe quests en cosmetics zien. Ook worden de nieuwe mogelijkheden van je eigen huis kort getoond.

Patch notes

Patch 3.5 zal een aantal nieuwe quests introduceren. Zo is er een nieuwe main scenario quest. Deze quest zal alleen gestart kunnen worden als An Ending to Mark a New beginning afgerond is. Daarnaast zijn de vereisten voor de nieuwe quest dat je een Disciple of War or Magic van level 60 bent en toegang tot de NPC Tataru hebt. Het eerste deel van de nieuwe questline heet Tidings from Gyr Abania, maar de namen van de vervolg quests zijn nog onbekend. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe Chronicles of a New Era quests toegevoegd en nieuwe side quests. Genoeg om te doen dus weer! Voor de gedetailleerde informatie over patch 3.5 kun je de patch notes lezen op de website van Final Fantasy XIV.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk