Final Fantasy XIV: Stormblood benchmark trailer

Final Fantasy XIV: Stormblood

Final Fantasy heeft een nieuwe trailer geplaatst van de nieuwe expansion voor Final Fantasy XIV, Stormblood. De trailer laat een aantal nieuwe features van de expansion zien en twee nieuwe jobs. De expansion zal gelaunched worden op 20 juni.

Op YouTube is een nieuwe trailer verschenen van de nieuwste expansion van Final Fantasy XIV, Stormblood. De trailer laat een groot deel van de nieuwe features zien van de komende expansion. Zo zien we beelden van de onderwaterwereld, een plek waar je voor het eerst kan komen in Stormblood. Op de beelden is te zien dat je onderwater kan vechten, minen en op onderwaterwezens rijden. De expansion brengt ons natuurlijk ook naar een nieuwe wereld. De expansion speelt zich af op een nieuw continent, genaamd far eastern Othard. Far eastern Othard zal een grote nieuwe area zijn om te exploren en daarom kunnen flying mounts er gebruikt worden. De expansion brengt naast heel veel nieuws toch ook een beperking met zich mee. Met de launch van de expansion zal namelijk de ondersteuning voor Final Fantasy XIV op de PS3 gestopt worden. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat de PS3 hardware de game niet meer goed kan runnen.

Nieuwe jobs

De expansion bevat ook twee nieuwe jobs, namelijk de Red Mage en de Samurai. De twee nieuwe jobs zijn ook te zien in de trailer. De Red Mage is een combinatie van een melee en ranged character. Ze maakt gebruik van een rapier die tegelijk ook een staf is. Ze doet de meeste damage door haar spells te combineren en kan dit in snel tempo doen. De tweede job, de Samurai, is een close range melee character. De Samurai doet veel damage door snel achter elkaar aanvallen uit te voeren met zijn katana. Zijn katana vult zich met kracht tijdens het aanvallen en als de meter gevuld is, leidt dit tot een sterke speciale aanval. Als je meer informatie wilt over de nieuwe jobs of over de nieuwe expansion kun je terecht op de Final Fantasy XIV: Stormblood wikipage.

Final Fantasy XIV: Stormblood zal gereleased worden op 20 juni voor PC, Macintosh en PS4.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek