Final Fantasy XV: Comrades Launch Trailer

Final Fantasy XV Comrades

De Final Fantasy XV YouTube-account heeft de launch trailer van de expansion Comrades op YouTube gezet. De expansion is op dit moment speelbaar. Dit is meer dan twee weken later dan de oorspronkelijke releasedatum 31 oktober.

De expansion Comrades van Final Fantasy XV zou eigenlijk op 31 oktober uitkomen. Deze werd echter uitgesteld en gisteren was het dan eindelijk het moment dat die gereleased werd. Om deze reden is de launch trailer van de expansion op YouTube geplaatst. In de launch trailer wordt kort uitgelegd waar het verhaal van de expansion om draait. In de Comrades-expansion moet jij als onderdeel van de Kingsglaive het licht terugbrengen naar het koninkrijk Lucis. Hiervoor krijg je een set van nieuwe unieke powers en abilites om te gebruiken in de strijd.

Multiplayer

De Comrades expansion is de eerste en enige expansion van Final Fantasy XV waar online multiplayer mogelijk is. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om een Final Fantasy-verhaal samen met je vrienden te doorlopen. En dat is nog niet alles. Het wordt namelijk met toekomstige updates ook mogelijk om het spel te spelen als de crew-leden van Noctis: Gladiolus, Prompto en Ignis. De expansion is natuurlijk niet alleen maar te spelen als multiplayer. Als je het liefste in je eentje een game wilt spelen, kun je het verhaal ook gewoon solo doorlopen.

De Comrades expansion is voor iedereen beschikbaar, die de Final Fantasy XV season pass gekocht heeft. Als je de season pass niet in je bezit hebt, betaal je 20 euro voor de expansion.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek