Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Final Fantasy XV komt in 2016!

FFXV

Een official release date voor Final Fantasy XV is er helaas nog niet, maar wat wel al zeker is, is dat deze hoog geanticipeerde game in 2016 komt! Wij zijn benieuwd naar hoe deze game gaat uitpakken, aangezien de serie tot nog toe heel succesvol blijkt te zijn.

Zoals voor sommigen bekend was, waren er dit weekend een hoop dingen te doen en is er een hoop info over veel games vrijgegeven op PAX Prime. Een van deze games was Final Fantasy XV, Square Enix heeft aangegeven dat de game zeker weten in 2016 uit gaat komen, misschien niet vroeg in het jaar, maar we krijgen met de tijd updates over een mogelijk release date.

Dit gaat de grootste Final Fantasy game ooit worden aangezien deze zich gaat afspelen in een open wereld.. Open wereld?… Yep, i said it! Je kunt er zelfs auto rijden, met slim ingesproken dialogen en een aantal bekende Japanse stemmen vormt deze game een hele andere sfeer dan dat wij gewend zijn van deze lange reeks aan games, hier alvast een gameplay trailer over het auto rijden;

Op de pers site van Square Enix kun je een hoop lezen over de nieuwe assets. Ook hebben ze een Active Time Report Snapshot topic aangekondigd, waarin met een aantal episodes steeds terug wordt gekeken naar de informatie die al uitgebracht is over de game, hieronder de episode van PAX Prime;

Nog wat extra info over de story van de game voor degene die hem willen halen of fan zijn van de games zover:
Final Fantasy XV gaat het verhaal vertellen over de Kroonprins Noctis en zijn vrienden, op de weg en aan ‘t vechten voor hun leven nadat het leger van Niflheim een verassingsaanval plant op ‘t koninkrijk van Lucis, kunnen ze uit deze zooi komen? we zullen ‘t zien!

Al moet ik er wel bij zeggen dat wat dusver uitgebracht is aan informatie… nou laten we zeggen dat het waarschijnlijk de beste en grootste Final Fantasy game ooit gaat worden, of jullie ‘t de beste vinden, we shall see.. of wij het de beste vinden? Nou ja zoals ik al zei.. we zullen het zien!

Final Fantasy XV zal ergens in 2016 in de schappen gaan liggen, kijk jij uit naar deze game? laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek