Final Fantasy XV nieuws over gratis updates

Final Fantasy XV

Hajime Tabata, director van Final Fantasy XV, heeft in een blogpost nieuws naar buiten gebracht over toekomstige updates. In de blogpost vermeldt hij dat de game een aantal gratis updates zal krijgen om het spel zo lang mogelijk speelbaar te houden. Ook wordt kort de content van de season pass genoemd.

De eerste gratis update zal bestaan uit gameplay verbetering van hoofdstuk 13 en het versterken van ring magie. De update zal nog meer bevatten waarover later meer details zullen volgen. In het verdere verloop van volgend jaar wil het Final Fantasy team het verhaal beter uitdiepen. Zo zullen de motieven van de verschillende hoofdpersonen om mee te doen aan de reis beter uitgelegd worden. Deze uitdiepingen van het verhaal zullen niet snel beschikbaar zijn, omdat de nieuwe scènes opgenomen moeten worden. Het grootste probleem hierbij is dat de voice acting in meerdere talen uitgevoerd moet worden. Voor de lange termijn meldt Tabata dat er plannen zijn om het mogelijk te maken om met meer karakters te kunnen spelen. Zo zullen enkele belangrijke personages speelbaar worden en zou het eventueel mogelijk kunnen worden om je eigen avatar te maken. De gratis updates zullen dus voor veel nieuwe speelervaringen zorgen.

Downloadable content

Naast de gratis content geeft Tabata ook nog een lijstje van de onderdelen van de DLC die uit gebracht zal worden. Hieruit bestaat dat lijstje:

  • FFXV Holiday Pack (tentative name)
  • FFXV Booster Pack (tentative name)
  • FFXV Episode Gladiolus (tentative name)
  • FFXV Episode Ignis (tentative name)
  • FFXV Episode Prompto (tentative name)
  • FFXV Expansion Pack: Comrades (tentative name)

Het is goed nieuws dat Final Fantasy XV nog veel aandacht zal krijgen in het komende jaar. De game is goed ontvangen door het publiek en Tabata laat weten dat dit zorgt voor extra motivatie om de ervaring zo goed mogelijk te laten zijn en zo lang mogelijk te laten duren!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek