Final Fantasy XV op TwitchCon 2016

final fantasy xv death spell

Afgelopen weekend vond TwitchCon plaats in San Diego en Square Enix was erbij! Zij toonden een trailer met een van de bruutste spells uit Final Fantasy XV.

Square Enix was aanwezig op TwitchCon en nam exclusieve footage mee uit Final Fantasy XV, het volgende deel uit de zeer populaire serie, dat eind november in de winkels verschijnt. De footage die ze aan het publiek toonden bestond uit gameplaybeelden van de death spell, een klassieke move uit de Final Fantasy reeks. Hoofdpersonage Noctis kan deze spell casten en het ziet er allerminst lief uit. Bekijk de spell in actie hier beneden!

Uiteraard hebben we te maken met end game magie, dus denk maar niet dat je na de tutorial deze spreuken op je vijanden kunt loslaten.

Gezellige spell

Hoewel het verhaal van de nieuwe Final Fantasy verkocht wordt als “een roadtrip met vier vrienden”, lijkt de death spell niet zo veel weg te hebben van een sitcom. Uiteraard, het heet ook ”death spell” en niet ”friendship spell” of ”rainbow spell” ofzo. Noctis kan vele spells en vaardigheden gebruiken, maar death spell schijnt een van de sterkste moves in de game te zijn. Door death spell te gebruiken, zuig je namelijk letterlijk het leven uit een enemy, opdat hij vervolgens implodeert. Gezellig.

Mocht je meer willen weten over het verhaal van de opkomende Final Fantasy, check dan de story trailer van de Tokyo Game Show hier beneden!

Final Fantasy XV verschijnt 29 november voor PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek