Final Fantasy XV update 1.09 nu beschikbaar

final fantasy xv

Het is vanaf vandaag mogelijk om update 1.09 van Final Fantasy XV te installeren. De update introduceert timed quests leaderboards en daarnaast een hoop verbeteringen.

Update 1.09 van Final Fantasy XV is vanaf vandaag beschikbaar en moet competitief leven blazen in de game. Er wordt namelijk een leaderboard aan de timed quests toegevoegd. Zo kun je vanaf nu zien hoe snel jij bent in het voltooien van quests ten opzichte van de rest van de spelers. De update introduceert ook nog enkele verbeteringen aan de game. De volledige patch notes bestaan uit (te vinden op de Final Fantasy website):

  • Implementation of additional display options for PlayStation®4 Pro
  • Enlargement of the font in subtitles and various menu screens
  • Introduction of rankings to Timed Quests
  • Addition of content in collaboration with TERRA BATTLE
  • Various bug fixes

Een eerdere patch introduceerde al extra features voor de PS4 Pro. Op deze features was echter veel kritiek, omdat het in sommige gevallen zorgde voor een slechtere kwaliteit. Om deze reden voegt Square Enix een stable mode toe voor de PS4 Pro. Met deze stable mode moet de game altijd zonder lag en framedrops kunnen draaien. Naast een verbetering van de PS4 Pro features worden er ook extra opties toegevoegd voor het lettertype van de ondertiteling en de menu’s. Deze extra opties moeten ervoor zorgen dat alles in het scherm voor iedereen leesbaar is. De laatste verbeteringen die de update nog toevoegt zijn bug fixes.

De Afrosword

De update introduceert dus een leaderboard voor de timed quests. Dit is nog niet alles, want de eerste reward van de timed quests is een nieuw wapen. Het wapen, genaamd de Afrosword, kan met de eerste timed quest verkregen worden. Dit wapen is gebaseerd op de DJ Afrojack en bestaat uit een dj setup. Het doet extra damage en heeft een eigen soundtrack.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek