Final Fantasy XV: Comrades expansion uitgesteld

FF Comrades

Op Twitter is aangekondigd dat de multiplayer expansion voor Final Fantasy XV is uitgesteld tot november.

Spelers die huiverig aan het wachten waren om samen met vrienden te gaan questen in EOS zullen helaas nog iets langer moeten wachten. De multiplayer uitbreiding voor Final Fantasy XV zou in eerste instantie op 31 oktober uitkomen. De makers geven via Twitter aan dat het uitgesteld is geworden daar er nog wat laatste aanpassingen gedaan moeten worden. Dit om spelers de best mogelijke speelervaring te kunnen bieden.

Final Fantasy XV: Comrades

FFXV: Comrades voegt coöperative multiplayer gameplay toe aan het spel. Spelers kunnen in groepen van vier samen questen. Verder voegt de expansion een functie toe waarin je je avatar naar eigen smaak kunt customizen. De expansion start in hoofdstuk 12 van het hoofdspel. Hier ga je er samen met je vrienden voor zorgen dat de power stations weer gaan werken waardoor andere gebieden voorzien kunnen worden van elektriciteit. Vanuit hier krijg je verschillende quests waarmee je wapens kunt upgraden en NPC’s in je stad kunt laten wonen.

Eerdere problemen

De initiële beta werd geteisterd door server problemen. Verder waren spelers in deze beta wel in staat om een avatar te creëren en een aantal quests te krijgen, maar was het niet mogelijk om in een lobby te geraken en de daadwerkelijke content te ervaren.
Om deze reden is er een tweede beta ontwikkeld om de problemen met de matchmaking uit de eerste beta te verbeteren.

We hopen dat de extra genomen tijd de makers in staat stelt de laatste fouten uit de expansion te halen waardoor spelers direct optimaal aan de slag kunnen gaan zodra het online komt.

De expansion zal, zoals aangekondigd op Twitter, begin november gereleased worden.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek