eSports: De finalisten van de Rainbow Six Siege Invitationals

Rainbow Six Invitational 1

Morgen begint de finale van de Rainbox Six Siege Invitationals! Vandaag was de spannende halve finale waarin vier teams streden voor overwinning, met maar twee die het overleefden.

In de chat werd je doodgegooid met Twitch chat commands die niet werkte, maar de streams was zoals de jongeren het zouden noemen: ”Lit AF”. Mensen die de stream voor een bepaalde tijd keken kregen/krijgen na de stream een charm voor al hun favoriete wapens! De halve finales waren spannend, maar er konden maar twee teams door naar de finale.

Rainbow Six Invitational

De eerste ‘battle’ werd uitgevochten tussen PENTASports en Black Dragons. Een hele spannende game die eindigde met een dikke overwinning voor PENTASports. Dit zijn dus onze eerste finalisten, maar wie won die tweede game nu? Deze tweede game is een stuk spannender aangezien de Evil Geniuses hun titel van vorig jaar willen verdedigen tegen Rogue! Geziende het feit dat dit twee NA teams zijn, zal de finale morgen een EU Vs. NA finale worden.

Deze werd gestreden tussen Rogue en Evil Geniuses. Man o man wat duurde die tweede match lang. Rogue stond achter met 1-4 maar de vijf Rogue strijders wisten zichzelf omhoog te halen naar een score van 5-5. Dit was een comeback die ge-wel-dig was. Maar was het genoeg? Helaas niet, want Evil Geniuses duwt erdoorheen en pakt de win.  Dit zorgde ervoor dat beide teams nog een extra derde ronde moesten spelen. Met maar één team dat gewonnen heeft, en dat is Evil Geniuses! Dit betekend dat de finale gespeeld zal worden tussen:

PENTASport Vs. Evil Geniuses

Ga jij de finale morgen kijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Laat ons ook even weten welke charms jij sowieso al binnen hebt.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek