Fire Emblem Three Houses aangekondigd op de E3

Nintendo heeft in hun E3 Direct een nieuwe game aangekondigd in de Fire Emblem franchise. De nieuwe game heet Fire Emblem Three Houses en is de tweede game in de franchise die naar de Switch komt. De game zal in het voorjaar van 2019 gereleased worden.

Fire Emblem krijgt een nieuwe game op de Nintendo Switch. De game heet Fire Emblem Three Houses. De game bevat de gameplay en combat die we van Fire Emblem games gewend zijn. De E3 trailer van de game bevatte meerdere personages, omgevingen, een korte preview van het verhaal en liet wat korte beelden van de combat zien. Aan het eind van de trailer laat Nintendo ons weten dat de game in het voorjaar van 2019 uit zal komen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek