Fire Emblem Warriors DLC pack 1 nu beschikbaar

Nintendo heeft vandaag de eerste DLC voor Fire Emblem Warriors’ uitgebracht.

De eerste dlc voor Fire Emblem Warriors is nu beschikbaar voor 3DS en de Nintendo Switch. Deze uitbreiding voegt onder andere meer personages, wapens, maps en alternatieve outfits toe aan de game.
Het Fates dlc-pakket voor Fire Emblem Warriors is gebaseerd op de 3DS-game Fire Emblem Fates en voegt drie nieuwe personages toe uit de voorganger uit de Fire Emblem-serie, Azura, Niles, en Oboro. Elk nieuw personage brengt een nieuw arsenaal aan content met zich mee.

De dlc voegt een aantal nieuwe history maps toe die zich focussen op de nieuwe personages. Zo is er Grief, voor Azura, Land of God voor Oboro en Reception voor Niles. Door de maps te spelen kunnen spelers verschillende exclusieve dlc-items ontgrendelen. Verder brengt de Fates-dlc een aantal nieuwe outfits voor Azura, Niles, en Oboro naar de game en is er een nieuw ‘Bond Charm’-item beschikbaar dat de personages sterker kan maakt.

De nieuwe dlc is nu beschikbaar voor 3DS en Switch en kost € 8,99. De volgende DLC staat ook al op de planning en is te verwachten in februari en maart 2018. deze twee dlc-uitbreidingen zullen als thema hebben de game Shadow Dragon- en Awakening.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek