Firestorm aangekondigd voor Injustice 2

Injustice 2 Firestorm

Zoals beloofd wordt een nieuw speelbaar personage voor Injustice 2 aangekondigd. Firestorm zal het rooster van superhelden in de game gaan versterken. Het feit dat Firestorm in de game gaat komen werd onofficieel al aangekondigd in december 2016. Nu is het tijd voor een character reveal, bekijk deze hierboven!

Zoals je in de gameplay in de video kan zien (begint op 07:45), is Firestorm een afstandsvechter. Met het afschieten van vurige projectielen onderscheid deze superheld zich van anderen.  Sommigen van jullie zullen hem wel herkennen

Injustice 2 is vanaf 16 mei 2017 te spelen op de Playstation 4 en Xbox One. Een PC versie zit er helaas (nog) niet in, of dit ooit wel zo zal zijn is maar even de vraag. Ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek