Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Bekijk de tweede Black Ops 3 DLC op 31 maart

Black Ops 3

Morgen krijgen we meer te weten over de tweede DLC van Call of Duty Black Ops 3. Dat laat Call of Duty weten via een tweet op Twitter. Wat en hoe er allemaal in de DLC zit is nog niet duidelijk maar hoogstwaarschijnlijk zal het net als bij Awakening, 5 nieuwe maps bevatten waaronder één zombie map.

Eigenaren van de Season Pass hoeven zich geen zorgen te maken, zij zullen deze DLC kunnen binnenslepen wanneer die beschikbaar wordt gesteld. Iedereen zonder Season Pass kan de DLC los kopen voor vijftien euro.

Zoals bij Awakening zal de DLC als eerste verschijnen voor de Playstation 4 en zal deze later pas naar de PC, Xbox One en de vorige generatie console gebracht worden. Waarschijnlijk zal hier weer een maand tussen zitten. PC en Xbox One kregen Awakening één maand later dan PS4 en de PS3 krijgt de eerste DLC pas op 5 april, twee maanden na de release op de PS4.

De kans dat Activision hetzelfde schema aanhoudt voor hun tweede DLC is heel erg voornamelijk maar dat zal hopelijk spoedig bevestigd worden als de informatie over de tweede DLC begint te rollen vanaf morgen.

In ander nieuws over Call of Duty: de Bonus map Nuk3town is nu beschikbaar gesteld voor alle Black Ops 3 spelers. De nieuwe Call of Duty die dit jaar zal verschijnen zal zich mogelijk kunnen afspelen in de ruimte. Dat is als we een insider mogen geloven die al eerder dingen verklapte over Black Ops 3.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek