Bekijk de tweede Black Ops 3 DLC op 31 maart

Black Ops 3

Morgen krijgen we meer te weten over de tweede DLC van Call of Duty Black Ops 3. Dat laat Call of Duty weten via een tweet op Twitter. Wat en hoe er allemaal in de DLC zit is nog niet duidelijk maar hoogstwaarschijnlijk zal het net als bij Awakening, 5 nieuwe maps bevatten waaronder één zombie map.

Eigenaren van de Season Pass hoeven zich geen zorgen te maken, zij zullen deze DLC kunnen binnenslepen wanneer die beschikbaar wordt gesteld. Iedereen zonder Season Pass kan de DLC los kopen voor vijftien euro.

Zoals bij Awakening zal de DLC als eerste verschijnen voor de Playstation 4 en zal deze later pas naar de PC, Xbox One en de vorige generatie console gebracht worden. Waarschijnlijk zal hier weer een maand tussen zitten. PC en Xbox One kregen Awakening één maand later dan PS4 en de PS3 krijgt de eerste DLC pas op 5 april, twee maanden na de release op de PS4.

De kans dat Activision hetzelfde schema aanhoudt voor hun tweede DLC is heel erg voornamelijk maar dat zal hopelijk spoedig bevestigd worden als de informatie over de tweede DLC begint te rollen vanaf morgen.

In ander nieuws over Call of Duty: de Bonus map Nuk3town is nu beschikbaar gesteld voor alle Black Ops 3 spelers. De nieuwe Call of Duty die dit jaar zal verschijnen zal zich mogelijk kunnen afspelen in de ruimte. Dat is als we een insider mogen geloven die al eerder dingen verklapte over Black Ops 3.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek