Firstlook 2015: Assassins Creed Syndicate

Firstlook 2015 zit er helaas al weer op. Het jaarlijkse gaming festival van de BeNeLux op Nederlandse bodem, makkelijker kunnen ze het niet voor ons maken, misschien wel langer? Het was een korte dag omdat we helaas niet genoeg tijd hebben gehad om te zien wat we allemaal hadden willen zien. In de aankomende artikelen over Firstlook 2015 kun jij lezen wat wij WEL hebben gezien!

Een week voor Firstlook begon stond er al een wachtrij voor Assassin’s Creed in de virtuele wachtrij app. Deze wachtrij was op dat moment al meer dan zeven uur lang en werd met het uur langer. Toen je dan eindelijk de zaal in mocht werd deze rij nog langer, rond een uur of 2 stond er zelfs een rij van negen uur. Gelukkig was ik er op tijd bij en hoefde ik maar twee uur te wachten, in deze twee uur heb ik de rest van Firstlook verkent. Toen ik dan eindelijk kon spelen kreeg je niet echt genoeg tijd om de game te verkennen, je weet niet wie je speelt en je had niet genoeg tijd om een missie te halen. Ook was het erg wennen nu deze Assassin’s Creed andere knoppen gebruikt dan zijn voorgangers, wel zag het er super mooi uit.

In Assassin’s Creed Syndicate speel je als Jacob Frye een assassin die vecht voor de gerechtigheid namens de Londense “Enslaved working class”. Deze game speelt zich af tijdens de Industriële Revolutie in 1868. Een tijd van uitvindingen en welvaart, gebouwd op de ruggen van de slaven. Ook kan je spelen als Jacob’s tweelingzus Evie Frye, een meedogenloze moordenaar die de stille, snelle en onzichtbare strike heeft geperfectioneerd.

Op Firstlook waren er ook twee echt geweldige cosplays van Jacob en Evie:
Jacob FirstlookJacob Evie Firstlook

Hier een trailer van Assassin’s Creed Syndicate.

Assassin’s Creed Syndicate zal beschikbaar zijn voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC vanaf 23 oktober 2015.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek