Firstlook 2015: Kliekjes en afsluiting

Firstlook 2015 zit er helaas al weer op. Het jaarlijkse gaming festival van de BeNeLux op Nederlandse bodem, makkelijker kunnen ze het niet voor ons maken, misschien wel langer? Het was een korte dag omdat we helaas niet genoeg tijd hebben gehad om te zien wat we allemaal hadden willen zien. In de aankomende artikelen over Firstlook 2015 kun jij lezen wat wij WEL hebben gezien!

Het is vandaag precies een week geleden dat wij op Firstlook 2015 aanwezig waren, vandaag leek het voor ons dus de perfecte dag om Firstlook 2015 voor eens en altijd af te sluiten! Wij hebben bijna alles met jullie gedeeld wat wij hebben ervaren op dit evenement, dan volgen hier dus nog een aantal restjes..

Aangezien bij de meeste games rijen waren van uren lang en wij al bij The Division in de rij hadden gestaan was er natuurlijk niet geweldig veel tijd meer over om nog in zo’n rij te gaan staan. Eenmaal kijkende bij de Indie games was er één game die werkte met de AntVR, een virtual reality bril. In dit spel zat je in een soort van achtbaan, met de controller kon je bewegen rondom jouw karretje in de achtbaan en schieten op allemaal drones die voorbij kwamen vliegen en ook op jou schoten. Je kon dus met je controller om je heen kijken maar als je nauwkeuriger wilde richten om de drones af te schieten moest je gebruik maken van je VR bril. Een heel leuke en unieke ervaring waar we graag meer van terug zouden willen zien.

IMG_0854 IMG_0861

Kort samengevat was het een zeer geslaagde dag op een klein maar toch mooi evenement waar we helaas lang niet alles hebben kunnen zien wat we graag hadden willen zien. Zo waren er tussendoor allerlei wedstrijden te zien waar je zelf ook aan mee kon doen om leuke prijzen binnen te halen, leuke shows hier en daar en allerlei kraampjes met grappige en coole game merchandise. Ik zou zeggen, tot volgend jaar!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek