Football Manager 2016 details aangekondigd

Het zijn weer de maanden dat sportfanaten hun nieuwe jaarlijkse dosis aan sportgames krijgt ingespoten. Sega haar Football Manager is het spel als je uitgebreide opties wilt hebben in het besturen van je team en invloed wilt uitoefenen op jouw club. Vandaag zijn er nieuwe details aangekondigd over deze game.

Er is veel aangekondigd over de nieuwe Football Manager dus kunnen we jullie beter niet langer in spanning laten en beginnen met het opsommen van de nieuwe functies in het spel:

Maak je eigen coach
1

Je kunt je eigen manager aankleden en aanpassen en ziet deze vervolgens langs de lijn staan in het spel.

Match engine vernieuwd

Er zijn aanpassingen gemaakt in de match engine, meer als 2000 animaties zijn er toegevoegd aan het spel en ook is de AI aangepast. Daarnaast zijn er nieuwe manieren toegevoegd om een herhaling te laten zien.

Fantasy Draft Mode
3

In Fantasy Draft Mode ga je het opnemen tegen je vrienden online. Wat je uit de afbeelding kan opmaken is dat spelers ieder een bedrag krijgen om uit te geven en dan om de beurt een speler mogen kiezen. Vervolgens gaan ze het tegen elkaar opnemen. De volgorde wie mag kiezen wordt willekeurig bepaald.

Maak je eigen team!

4

Ook voor het eerst in deze reeks spellen is dat je een bestaand team kan vervangen met je eigen gemaakte team. Je kunt de naam bepalen, het logo en de kleuren van je tenue bepalen om het vervolgens op te nemen tegen bestaande teams.

Nieuwe match analyze en statistieken

Je kunt nu nog dieper ingaan op de statistieken van de gespeelde wedstrijden en hier je voordeel uit halen voor toekomstige wedstrijden.

Veranderingen aan de transfer, contracten en speler schermen

De verschillende schermen zijn nog uitgebreider en hebben een nieuw likje verf gekregen.

Touch

Met Football Manager Touch kun je wisselen tussen je PC en je tablet.

Upgrades aan bestuursaanvragen, persconferenties en meer

De verschillende schermen zijn nog uitgebreider geworden met nieuwe opties om de pers toe te spreken en meer.

Blessures nog realistischer

De blessure gevallen zijn nog realistischer aangepakt en ook het behandelen als een speler geblesseerd is geraakt.

Tot slot, wanneer je het spel pre-ordert krijg je vervroegd toegang tot de beta van het spel en een Steam code voor de Football Manager documentaire. Het spel komt uit op 13 november van dit jaar. Ga jij hem halen?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek