Football Manager 2018 releasedatum is bekendgemaakt

Football Manager 2018

De releasedatum van Football Manager 2018 is bekendgemaakt. Zowel de PC, Mac, Linux, telefoon en tablet versie zullen uitkomen op 10 november. Dit werd bekendgemaakt op de Twitter account van Football Manager.

Het is vanaf vandaag bekend wanneer Football Manager 2018 gereleased zal worden. Vanaf 10 november is het weer mogelijk om jouw favoriete voetbalteam te managen en te coachen. De game zal op 10 november uitkomen voor alle mogelijke platformen. Naast de releasedatum zijn er in de Football Manager blog nog een aantal andere nieuwtjes naar boven gekomen. Zo krijg je 25% korting op Football Manager 2018 als je de 2017-versie in je Steam library hebt zitten bij het pre-orderen van de game. Deze korting geldt tot en met 9 oktober. Daarnaast is er voor de PC-spelers ook nog een ander pre-order voordeel. Als je de game namelijk pre-orderd via een door SEGA goedgekeurde digitale verkoper mag je al twee weken eerder aan de game beginnen. De game zal nog in bèta fase zijn, maar de voortgang die je maakt, neem je mee naar de uiteindelijke game.

Football Manager 2018 zal op 10 november gereleased worden voor PC, Mac, Linux, telefoon en tablet.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek