SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

For Honor Closed Beta: 26-29 januari

For Honor

Een post op het For Honor forum laat ons weten dat de closed beta zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 januari. De details over de closed beta zullen nog volgen. Tijdens de closed beta zal ook het War of the Factions event plaatsvinden.

Het duurt niet lang meer voordat iedereen For Honor kan gaan spelen en voor sommige onder ons komt het nog sneller. Ubisoft heeft de closed beta van For Honor namelijk aangekondigd. Spelers die zich registreren via deze website maken kans om deel te nemen aan de closed beta. De content van de closed beta is op het moment nog niet bekend. Ubisoft heeft laten weten dat dit later aangekondigd zal worden.

War of the Factions

Tijdens het registratieproces voor de closed beta kan je een factie kiezen. Deze keuze zal bepalend zijn voor jouw rol in de War of the Factions. Je kan namelijk als speler tijdens de closed beta voor jouw favoriete factie strijden. Het deelnemen aan de War of the Factions kan je meerdere rewards opleveren. Deze rewards zullen ook beschikbaar blijven op je account bij de release van de volledige game.

For Honor zal vanaf 14 februari beschikbaar zijn op PS4, Xbox One en PC. 

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk